INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK, JOI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

FCSB - HAJDUK. Vestiarul e un vulcan înaintea meciului decisiv! Căpitanul refuză să joace și dă un ultimatum conducerii

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 14 august 2018 16:18

FCSB și Hajduk Split se înfruntă joi, de la 21:30, în manșa decisivă a turului III preliminar din Europa League. Atmosfera este încărcată în vestiarul croaţilor, mai mulţi fotbalişti importanţi ai echipei fiind nemulţumiţi.

FCSB poate profita de tensiunile ce există în vestiarul lui Hajduk. Echipa din Split a avut o prestaţie solidă pe propriul teren, chiar dacă s-a încheiat 0-0, iar jucătorii şi antrenorul Zeljko Kopici erau mulţumiţi şi încrezători după prima manşă.
Totuşi, atmosfera de la echipă nu este deloc una liniştită, chiar şi tehnicianul vorbind joi seară de furtuni la Hajduk.

Primul căpitan al croaţilor, Zoran Nizici, nu mai vrea să joace pentru echipă! Are salariu mic comparativ cu ceilalţi, în jur de 60.000 de euro pe an, are 6 ani la Split, a avut ofertă de la Goztepe de un milion de euro pe an, iar Hajduk nu i-a dat drumul să plece. A fost scandal mare zilele trecute, mai ales după ce turcii au luat alt jucător, pe Titi, iar Nizici a pierdut supertransferul.

După ce antrenorul i-a pus banderola pe braţ lui Mijo Caktas, i-a luat-o la ultimele trei meciuri şi i-a oferit-o lui Josip Juranovici. Caktas a fost furios, şi-a spus nemulţumirile coechipierilor, iar şefii au încercat să-l convingă să treacă peste eveniment, măcar după manşa secundă cu FCSB.

Un alt caz special este al lui Steliano Filip. Românul, printre jucătorii bine plătiţi de la echipă, 250.000 de euro pe an, n-are niciun meci în actuala ediţie. Nici n-a prins lotul, cu toate că tehnicianul îl laudă în faţa echipei şi-l asigură de suportul lui.

Într-o situaţie similară este maghiarul Marko Futacs, fostul golgeter al echipei. A fost lovit în primăvară de către suporterii violenţi din Torcida, pentru că a sărit în sprijinul unui coleg, după care s-a certat cu Kopici.

La Split se vorbeşte despre faptul că jucătorii cu experienţă nu sunt mulţumiţi de metodele de antrenament ale actualului tehnician, care riscă să fie demis dacă va fi eliminat de FCSB. 

"Eu trebuie să fiu un scut pentru echipă, să fac astfel încât energiile negative să nu ne afecteze. Ne lipseşte încă atitudinea mentală pozitivă, dar sper s-o găsim rapid"Zeljko Kopici, antrenor Hajduk

meciuri consecutive fără eşec a strâns Hajduk, având o victorie şi trei remize

Vezi și: Mangia a detaliat comentariile acide la adresa fotbalului autohton » "E și treaba noastră să schimbăm ceva în România!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
113057495799230
Dorin Dorin  •  14 August 2018, 23:08

ei cum de se intampla domnilor gazetari ai prstigiosului ziar *** ca la toate cluburile sunt numai probleme iar la *** e numai lapte si miere ziar bun intradevar de folosit la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7martie2018
7martie2018  •  14 August 2018, 22:03
Postat de zakh pe 14 August 2018, 20:41

Hopa! Uite ca in 2019 se fac 12 ani fara titlu pentru mimao! Armata celor 12 maimute din ghiveci HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Las că ați început să numarati și voi anii. Nu te mai da zmeu, când ești pilaf cu muci.

zakh
zakh  •  14 August 2018, 20:42
Postat de 7martie2018 pe 14 August 2018, 19:44

Se vede nea Gigel în grupe, apoi zice că bagă rezervele, e prioritar campionatul, sfidand competitia.

Bai poisone, tu n-ai de unde sa stii ce inseamna sa sfidezi o competitie, din moment ce tii cu o echipa care cu greu se zbate sa supravietuiasca..! Calificarea in playout va deveni deja obisnuinta pentru minamou!..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează