INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

FCSB - LAZIO 1-0 // Dică i-a lăsat pe toți mască la conferința de presă: "Așa mi-a spus Mache!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 10:06

Nicolae Dică, 37 de ani, a aflat abia în timpul conferinței de presă de la finalul victoriei cu Lazio, scor 1-0, că Mihai Pintilii (33 de ani) va lipsi la returul de la Roma.

Momentul a fost unul pe cât de amuzant, pe atât de umilitor pentru o formație care tocmai a făcut un pas important spre optimile de finală ale Europa League.

Întrebat de jurnaliștii prezenți la conferință despre absența lui Pintili, Dică s-a declarat în prima fază surprins: "Nu va juca în retur? De ce? Am înțeles că nu se pun cartonașele din faza grupelor. Așa mi-a spus Mache (n.r. Marius Ianuli, team-managerul lui FCSB)! Da, se pun? Ok. Este un jucător foarte important pentru noi, dar vom găsi soluții. Sperăm ca jucătorul care-l va înlocui pe Pintilii să facă un joc foarte bun", a declarat Dică la conferința de presă.

Pintilii ar putea fi înlocuit pe Olimpico de Teixeira, Popescu sau Filip. 

  • Returul Lazio - FCSB va avea loc joia viitoare, 22 februarie, la Roma, de la ora 20:00, în direct pe Pro TV, TV Telekom Sport și liveTEXT, VIDEO+FOTO pe GSP.ro.

Citește și: FCSB - LAZIO // Lovitură pentru Dică » Un jucător de bază ratează meciul retur din Europa League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
onduku
onduku  •  17 Februarie 2018, 18:13

De necrezut! Moflea Catalin, de ce boala suferi diversionistule anarhist ce esti? Ai si clonele Suzana si Lucian cel putin. :) In tot lovesti, in Halep, Steaua, CSM, de ce boala suferi?

mosvasile
mosvasile  •  16 Februarie 2018, 17:08

Ar fi fost culmea sa-l introduca in meciul retur!Mache nu si-a facut griji pentru ca era obisnuit ca in Liga1,unde fcsb nu ar fi patit nimic,chiar daca juca cu Pintilii suspendat!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  16 Februarie 2018, 16:37
Postat de martinpen pe 16 Februarie 2018, 13:21

Dar tu de ce ai logo cu Steaua, cand echipa ta e fcsb ?

Dar tu de ce nu comentezi la stirile descpre acs regal talpan? Cum, nu exista articole? Pai e unul ca Batfoi, celebrul fotbalist care stie, ca si tine si alti loozari, ca FCSB nu e Steaua. Pun pariu ca esti membru al unei peluze sau rinam0vist - la fel de frustrati, care nu au nicio bucurie din partea echipei lor si care se bucura doar de esecurile altora. *** Liga5, pardon Liga 4 ca ati facut o "inginerie" si v-ati infiintat direct in L4 (poti sa o iei si pe *** 2 cu tine).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează