INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, JOI, 15 FEBRUARIE, 22:05, PRO X, TELEKOM SPORT, GSP.RO

FCSB - LAZIO // Italienii mizează pe dinamovismul lui Ștefan Radu! Căpitanul lui Lazio, titular cu FCSB! + decizie supriză a antrenorului Simone Inzaghi

Ștefan Radu a jucat pentru Dinamo între 2004 și 2008, perioadă în care a cucerit un titlu, o Cupă și o Supercupă a României // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Ștefan Radu a jucat pentru Dinamo între 2004 și 2008, perioadă în care a cucerit un titlu, o Cupă și o Supercupă a României // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2018 12:48

Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, nu-l va menaja pe Ștefan Radu joi, mizând mult pe ambiția acestuia ca fost dinamovist. Strakosha, Leiva și Lulici completază lista titularilor folosiți, Felipe Anderson fiind iertat.

FCSB va avea joi, în turul "16-imilor" Ligii Europei, un adversar în plus în galeria dinamovistă, ce va veni pe Național Arena, alături de cei 1.500 de tifosi biancocelesti, pentru a-l susține pe Ștefan Radu.

Gazzetta dello Sport anunță că fundașul român va fi căpitanul și ghidul lui Lazio în București, pentru a obține viza calificării.

Radu nu va fi menajat de Simone Inzaghi, numărându-se printre cei 4 titulari de drept anunțați de cotidianul roz a intra în teren, alături de Strakosha, Lulici și Lucas Leiva, ultimul suspendat în etapa viitoare de Serie A.

A refuzat cantonamentul

"Va fi un fel de ambasador lazial. De la tragerea la sorți așteaptă acest meci, fiind elementul capabil să mute echilibrul și-n tribune. Ștefan a câștigat două derbyuri cu Steaua, pierzând doar unu, și grație lui, biancelestii se vor simți ca acasă", a explicat Gazzetta.

Care dezvăluie că Radu și ceilalți senatori ai echipei i-au convins pe cei din conducere să renunțe la măsura cantonamentului după a treia înfrângere la rând în campionat.

ECHIPA PROBABILĂ A LUI LAZIO

Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Șt. Radu - Basta, Lucas Leiva, Murgia, Parolo, J. Lukaku - Nani, F. Caicedo

L-a iertat pe Anderson

Din lotul deplasat la București va face parte și Felipe Anderson. Mijlocașul brazilian, care fusese pedepsit și amendat, după ce a fost la un pas de bătaie cu antrenorul Simone Inzaghi, și-a cerut scuze și a fost reprimit la pregătiri.

Tehnicianul lazial l-a iertat și n-ar fi exclus să apeleze la Anderson în repriza secundă cu FCSB.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
guardiatei
guardiatei  •  13 Februarie 2018, 16:32

Va sparge Radu Stefan, apoi va sodomizam si noi duminica. Dupa aceasta saptamana neagra puteti sa va desfiintati. Nu uitati sa va puneti vata in urechi daca va luati inima in dinti si veniti duminica. Evident, bateriile la telefon sa fie 100%

suzana2a
suzana2a  •  13 Februarie 2018, 15:39
Postat de stonewall pe 13 Februarie 2018, 13:36

Ma cam * pe stefan radu

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stonewall
stonewall  •  13 Februarie 2018, 13:36

Ma cam * pe stefan radu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează