INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, 22:05, TELEKOM, PROTV. GSP

FCSB - LAZIO // Mihai Stoica e nemulțumit de primul "11" ales de Dică: "Ei ar fi trebuit să fie titulari" » Cum explică alegerea antrenorului

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 21:26

FCSB și Lazio joacă azi, de la ora 22:05, în turul 16-imilor Europa League. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV.

Înainte de meci, Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a vorbit despre meciul cu Lazio și despre echipa trimisă în teren de Nicolae Dică, spunând că Teixeira și Momcilovici ar fi trebuit să fie titulari.

"Dică a făcut meciuri mari și ca antrenor. Nu pot omite prestația echipei la Plzen, în fața unui adversar de calibru, când la pauză a făcut o mutare de geniu, la 1-0, când l-a băgat pe Morais la mijloc. 

Va fi foarte interesant. Meciul decisiv va fi la Roma. Jucăm că o echipă puternică. Este cea mai bună echipa a lui Lazio pe care am văzut-o. Are un antrenor foarte bun. Sunt jucători de mare valoare. 

Având în vedere primele meciuri oficiale din 2018, Teixeira și Momcilovici poate ar trebui să joace. Dar e vorba de Europa, dar și de strategia clubului. Sunt jucători tineri, care trebuie să își dea examenul în Europa. Acum nu e presiune pe noi. Este și meciul cu Dinamo. Chiar și mie îmi fuge mintea la meciul de duminică", a spus Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Echipa de start:

FCSB: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Coman, Momcilovici, Ov.Popescu, C. Tănase, Enache, Teixeira

Vezi AICI destalii despre FCSB - Lazio și desfășurarea liveTEXT a meciului, plus video.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
100002473541087
Danut Ognean  •  16 Februarie 2018, 00:31

meme va plange duminica seara

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  15 Februarie 2018, 21:55

sa vezi ce multumit o sa fii la sfarsit :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează