INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MILSAMI ORHEI

FCSB - MILSAMI ORHEI // FOTO Războiul mentalităților la Giurgiu » Susținătorii lui Gigi Becali și cei care cred că el a distrus clubul au apărut cu imagini inedite :)

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 22:02

FCSB a învins-o pe Milsami Orhei, 2-1, în primul meci din turul I al preliminar al Europa League. Fanii steliști sunt și mai divizați după decizia Tribunalului privind palmaresul formației.

  • Context: Tribunalul a decis că Armata deține palmaresul Stelei din 1947 până în 2003. FCSB are în palmares doar trofeele obținute în „era Becali”. Detalii AICI!

FCSB - Milsami Orhei e liveTEXT AICI

Aproximativ 6.000 de fani asistă la Giurgiu la debutul stagional în preliminariile Europa League. Unii au hotărât să își manifeste nemulțumirea față de ultima decizie în conflictul cu Armata, în timp ce alții și-au manifestat atașamentul față de patronul Gigi Becali

Un fan vehement și-a făcut apariția la stadion cu un mesaj inscripționat pe tricou: „În aceste vremuri grele / Steaua mea de altădată / E condusă de-un cioban / Și distrusă de Armată!”.

armata

De cealaltă parte a baricadei se află un susținător care și-a tatuat chipul lui Becali lângă emblema Stelei.

becali

Vezi și: 

SABAIL FK - CSU CRAIOVA 2-3 // FOTO Oltenii bifează victoria așteptată și sunt cu un pas în turul II al Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
0kay
0kay  •  12 Iulie 2019, 11:33
Postat de mrtweaks pe 12 Iulie 2019, 04:50

Nici macar nu e amuzant, tatuatu' pacii are drept de vot...si nu-s putini de-astia.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  12 Iulie 2019, 11:15
Postat de zero_palmares_fc_fcsb pe 12 Iulie 2019, 10:28

Încă o demonstrație de prostie. Păi Becali e cel care a distrus STEAUA. El a înmormântat-o în 2003, el a prejudiciat-o, el a făcut ca STEAUA să fie acum în Liga a 4-a.

Cand a preluat Steaua de la fratii Paunescu, echipa Armatei era la retrogadare, jucatorii neplatiti, iar UEFA tot comunica ca numai primeste ECHIPE DEPARTAMENTALE in competitiile europene! Atunci a venit cu bani cionanul George Becali si a platit salariile la jucatori, a instalat nocturna, scaunelele, tabela de afisaj electronica, trichineti, a modernizat Lojele si terenul, a platit apoi chirie pentru a folosi aceasta investitie 400 000 euroi! Au stat cu mana intinsa Talpanistii ani de zile, in loc sa faca CONTESTATIE in termen de 3 (trei) ani cum spune Legea! Asa ca au inventat "chitibusuri avocatesti" ca sa eludeze Legea! Pentru asta Justitia, la comanda generalului Dumbrava, a luat... "pozitia de drepti" si a "executat Ordinelele"! Prin amestecul Politicului in fotbalul Romanesc prin vocea d-lui Dancu, "omul de la Presedentie", iar apoi "prin numirea... prin alegeri" (sic!) a domnilor Habarnam Burleanu, Gineala Iorgulescu si Voichin Voda Voivod (reprezentantul din valul de angajati ai mass-mediei in FRF), iar dupa "trimiterea la puscarie a majoritatii investitorilor particulari in fotbalul romanesc" "s-a implementat Legea cu "sponsorizarea sportului cu bani publici de la Primarii", parca pana la 5% din Bugetul Primariei respective, a Partidului PSD+ALDE, aflat la Putere! Simplu, nu? Si uite asa a aparut Cooperativa Echipelor de Primarii si Partid! Numai era de facut decat sa-l "determine"

zero_palmares_fc_fcsb
zero_palmares_fc_fcsb  •  12 Iulie 2019, 10:28

Încă o demonstrație de prostie. Păi Becali e cel care a distrus STEAUA. El a înmormântat-o în 2003, el a prejudiciat-o, el a făcut ca STEAUA să fie acum în Liga a 4-a.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează