INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 3-0

FCSB - Plzen » Dragoș Nedelcu: ”Încep să cresc de la meci la meci, mă bucur că pot juca alături de Pintilii”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 00:11

Dragoș Nedelcu, mijlocașul celor de la FCSB, a vorbit despre victoria obținută de echipa sa cu Viktoria Plzen, 3-0, în prima etapă a grupelor Europa League. ”Roș-albaștrii” s-au reîntâlnit cu vicecampioana Cehiei după ce a reușit s-o elimine în preliminariile Champions League chiar în acest sezon.

”Cehii au venit aici ca să își ia revanșa, însă noi l-am ascultat pe domnul Dică și am reușit să câștigăm din nou. Încep să cresc de la meci la meci, am ambiție și dau totul pe teren. Doar așa pot să îmi câștig locul în echipă.

În această seară am reușit să ne ridicăm la nivelul meciului. Am fost foarte exacți în apărare. E important pentru noi că am marcat de trei ori și nu am primit gol. Mai sunt alte cinci meciuri de jucat până să putem vorbi de calificare. Mergem să câștigăm și în Elveția cu Lugano și să luăm o opțiune importantă pentru calificarea în primăvara europeană”, a spus Dragoș Nedelcu la TV Telekom Sport.

...despre Pintilii: ”Am ce să învăț de la un jucător de valoarea lui. Mă bucur să joc alături de el și mă bucur că mă poate ajuta cu sfaturi”

...despre cei 20.000 de fani prezenți la meci: ”Publicul ne-a ajutat mult în această seară. A fost alături de noi și le mulțumim. E ceva nou pentru mine, pentru că la Viitorul nu aveam atât de mulți spectatori la meciuri”

Clasamentul Grupei G

1. FCSB 3-0 3p
2. Beer Sheva 2-1 3p
3. Lugano 1-2 0p
4. Plzen 0-3 0p
  • Rezultatele primei etape: FCSB - Plzen 3-0, Beer Sheva - Lugano 2-1
  • Etapa următoare (24 septembrie, ora 20:00): Lugano - FCSB, Plzen - Beer Sheva

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  15 Septembrie 2017, 06:55

ASEARA DE DEPARTE A FOST CEL MAI BUN OM AL STELEI!!!!

673474022797724
Simi Bidilean  •  15 Septembrie 2017, 04:44

DOAR F.C.S.B. = STEAUA CONTEAZA IN EUROPA PENTRU TARA ASTA AMARATA SI CONDUSA DE IMPOSTORI . ATAT LA FEDERATIE CAT SI LA LIGA .-- RESPECT DOMNULE BECALI PENTRU CE FACI IN SPORT CA ROMANIA SA FIE CUNOSCUTA IN LUME . NUSUSTIN IESIRILE TALE PUBLICE DAR TE SUSTIN CA UN INVESTITOR ROMAN IN SPORTUL ROMANESC . FELICITARI DIN PARTEA MEA .SANT SUSTINATOR AL ---UTA -ARAD .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează