INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Gigi Becali anunță cea mai tristă seară europeană din viața lui: "O să mai plece doi jucători! Nu mai am ce face cu ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 23:26

FCSB a câștigat partida retur cu Rapid Viena, scor 2-1, insuficient însă pentru calificarea în grupele Europa League. În tur, austriecii s-au impus cu 3-1.

Gigi Becali a dat vina pe portarul Andrei Vlad pentru eșec. 

"Dacă era «Messi al portarilor» era al Craiovei, nu era al meu. M-a pedepsit Dumnezeu că l-am furat de la Craiova. M-am păcălit atunci când l-am luat, nu am știut despre ce este vorba. Dacă nu ai portar, nu te poți califica. La golul lor era mingea 2 metri afară.

I-am zis lui MM la pauză să nu mai facă circ, să joace simplu. Vlad parcă dansa. O să-i spun și eu să nu mai danseze în poartă, că are talent. Mi-a zis MM că e distrus. 

Ce vină are Dică dacă un portar bagă mingea în poartă? Are el vreo vină? E doar a mea, că trebuia să mai luăm un portar în locul lui", a declarat Becali după meci.

Prioritatea e campionatul

"Asta este, ne axăm pe campionat și cu asta basta. O să mai dăm doi jucători, nu mai avem ce face cu ei. Acum sunt la cald, dar mâine o să văd ce facem. Vina e a mea, sunt păcatele mele. Este una dintre cele mai triste seri ale mele în fotbal. Niciodată nu îmi amintesc să fi ratat o calificare de genul ăsta, poate doar atunci cu Mirel Rădoi. Am avut 2-0 la pauză, nu mă așteptam să iau gol. Cel mai rău mă afectează că pierdem coeficientul. Va fi greu să ne mai calificăm în grupe", a adăugat Becali.

Vezi și: Ce gafe! Andrei Vlad le-a făcut cadou golul austriecilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
sexilian
sexilian  •  31 August 2018, 16:10

dupa poza pare deshidratat,nu omorati mascariciul...........sunt trucaje sigur,lume rea..........avanti ***..........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chromophobia
chromophobia  •  31 August 2018, 11:19

Gigică,o sa fii la nivelul asta de amatori cat timp vei fi in fotbal.Te-a pedepsit soarta sa nu mai ajungi tu in grupe ca sa iei banii si sa-ti bati joc de competitie cum a fost sezonul trecut.Imi pare f.rau de Gnohere,Pintilii si Planici.In rest,epave.Vlad,chiar daca are 19 ani si trebuie sa se ierte unele greseli din cauza varstei,da emotii la orice atingere a mingii.A gafat grav la gol,a scapat-o de multe ori,degajari in aut.N-are nicio treaba cu fotbalul

467991146719096
Costel Rosoiu  •  31 August 2018, 11:04

Tine cont ca dumnezeu o sa te mai pedepseasca,pacatele tale sunt foarte mari in fotbal.Ai furat jucatori,i-ai momit cu banii tai necinstiti,AI DEZINTEGRAT ECHIPELE CARE TE INCURCAU. Ai vrut sa-l furi in plin campionat si pe Nistor ,de la dinamo.Esti un om corupt,un puscarias ,o *** *** si dumnezeu te pedepseste cand vede ca numai la bani te gandesti ,pentru tine jucatorii sunt ***,esti un *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează