INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA, JOI, 21:30, PROTV, GSP.RO

FCSB - RAPID VIENA // Dică a dezvăluit cum îi va motiva pe jucători înaintea meciului + E supărat pe fanii giuleștenilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 12:43

Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, a explicat în cadrul unei conferințe de presă modul prin care va încerca să-și motiveze jucătorii înaintea returului cu Rapid Viena din play-off-ul Europa League. În prima manșă, austriecii s-au impus cu 3-1.

"Am pregătit ceva mâine pentru a-i motiva, sper să fie bine. E vorba despre un video, dar și un discurs. E un joc foarte important pentru Steaua, pentru fotbalul românesc. Un jucător nu are cum să nu fie implicat la un asemenea meci. Mâine trebuie să intrăm pe teren și să luptăm pentru fiecare minge.

Trebuie să facem un meci perfect. Îmi place că plecăm cu șansa a doua, dar cred că mâine vom face un meci mare", a declarat Nicolae Dică.

"I-am văzut pe cei de la Rapid Viena și la meciul tur. Pe tranziția pozitivă sunt foarte buni. Noi trebuie să facem tranziția negativă foarte bine, să recuperăm repede mingea"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Deranjat de fanii Rapidului

Nicolae Dică s-a arătat vizibil iritat când a auzit că mai mulți fani ai Rapidului, echipă care se află acum în Liga a 3-a, vor fi mâine seară pe Arena Națională pentru a-i încuraja pe austrieci.

"Numai la noi, în România, se poate întâmpla ca cineva să țină cu o echipă străină, așa cum se întâmplă cu fanii Rapidului. Dacă nu făcea Steaua puncte, nu mai mergeau alte echipe în Europa", a adăugat Dică.

  • FCSB - Rapid Viena se joacă joi, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. În tur, austriecii s-au impus cu 3-1.

Citește și: Se reabilitează la FCSB - Rapid Viena » La 4 luni după ce a creat un scandal imens, "centralul" Michael Oliver a primit un nou meci din partea UEFA

Grupele Europa League, în mare pericol » Motive serioase de îngrijorare pentru FCSB înaintea returului cu Rapid Viena!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
ucluj2011
ucluj2011  •  29 August 2018, 19:57

Hai mai lăsați-ne cu FALSUL patriotism și cu vechea lozincă , că numai la noi este așa. AȘA este peste tot în Lume. Niciun fan al Barcelonei nu se va bucura vreodată că Realul a câștigat CL. La fel și fanii lui Napoli în ceea ce privește Juventus sau ai lui Lazio vs. Roma sau Marseille vs. PSG , sau AEK vs. PAOK , sau...etc...etc... Foarte bine fac fanii Rapidului. MULȚUMIM RAPID (Vena)!!!

194488447565487
Mihai Vintila  •  29 August 2018, 18:55

Nice salcia nu-i ca omul,nici *** nu-i ca omul.Proverb romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  29 August 2018, 18:13
Postat de polistul68 pe 29 August 2018, 16:00

Dsa, rapidistii care nu au prea multe in palmares....dar nici nu au facut ce au facut steaua si Dinamo...cati jucatori a-ti luat "cu arcanu"...cate penalty-uri a-tia vut..cate prelungiri de 15 min ca sa dati gol a-ti avut..cate picioare a-ti rupt....da, aveti n tituri si m cupe...scadeti ajutorul primit...dar tot ajutorul..pt ca, cu jucatorii luati gratis, a-ti patruns in Europa, a-ti ajuns la un coeficient, care v-a dat dreptuls a fiti capi in tragerea la sorti...apropos....spune-mi si mie cativa jucatori mari, CRESCUTI de mici la Steaua....Nu va mai laudati cu mizeriile care le-ati facut , nu va laudati cu ceva ce a-ti luat cu forta...e jenant.

Dincolo de faptul ca vorbesti mai mult din legende urbane, daca tot te dai cunoscator in fotbalul romanesc trebuia sa stii sau macar sa cauti pe net jucatori de fotbal crescuti de Steaua. Iti spun eu cativa: Iordanescu, Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu. Mai recent, fara sa fie de acelasi calibru, Filip si Tosca.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează