INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MLADA BOLESLAV - FCSB 0-1

FCSB // VIDEO Declarații tari din vestiarul FCSB după victoria din Cehia: „Să nu uităm la ce echipă jucăm!”

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 11:00

FCSB s-a calificat cu emoții în play-off-ul Europa League, după victoria cu Mlada Boleslav, 1-0, în turul III din preliminarii. După meci, jucătorii de la FCSB au dezvăluit care e situația de la echipă și ce înseamnă calificarea în play-off. 

  • FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils  (Letonia), 9-0 la general; 
  • Meciurile vor avea loc pe 22 august, la Giurgiu, și pe 29 august, în Portugalia 
  • Andrei Crăițoiu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, se află în Cehia (Praga & Mlada Boleslav) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre Mlada Boleslav și FSCB. 
     

Fundașul dreapta Valentin Crețu, 30 de ani, recunoaște că a acceptat oferta celor de la FCSB pentru a juca în grupele Europa League și are un mesaj categorc pentru colegii din vestiar înaintea „dublei” cu Vitoria Guimaraes 

- Vali, cât de importantă este această calificare în play-off-ul Europa League? 
- Foarte importantă! Ne trebuia o victorie așa de mare. Ușor, ușor trebuie să ne intrăm și noi în ritm. O să revină și cei accidentați și-o să creem un grup puternic. 

- A fost mai greu decât vă așteptați? 
- Sincer a fost greu! Pentru că este presiune și trebuia să ne calificăm. Nu aveam altă opțiune decât calificarea. Acum așteptăm meciul următor. 

- Ați spart runda de ghinioane? 
- Doamne ajută! Sperăm să se spargă acel ghinion și să facem o echipă puternică, să fim responsabili și să nu uităm la ce echipă jucăm! Eu mă bucur pentru toți băieții că am făcut un meci mare.

- Golul a venit în minutul 91 mai credeați? 
- Sincer, credeam! Au rămas și ei în zece și e obligatoriu să crezi până la capăt. Important că băieții au avut atitudine. 

- V-a fost frică de startul partidei? 
- Au avut la început unele ocazii, au început mai tare, dar nu mi-a fost teamă. Un gol marcat de noi ei trebuiau să dea două. Ușor, ușor am reglat meciul și-am început să jucăm. 

- Cu Vitoria Guimaraes sunteți favoriți? 
- Nu știu. Eu zic că șansele sunt 50-50. Noi dacă suntem mai atenți și mulți mai responsabili în apărare eu zic că ne califică. 

- Cum e domnul Andronache ca antrenor? 
- Omul este foarte OK, este foarte sincer și apreciem lucrul acesta. Noi ca jucători trebuie să ne facem treaba pe teren, să fim profesioniști. Eu când intru pe teren mă gândesc doar la ce am de făcut. La meciuri cu o miză așa de mare nici nu contează cine e antrenor. 

- Ce-ar însemna pentru tine o calificare în grupele Europa League? 
- Ar însemna enorm! Numai la asta mă gândesc să ne calificăm în grupe, apoi să adunăm puncte și în campionat. 

- Tu ai intrat repede în pâine la FCSB, te-ai obișnuit? 
- Am intrat foarte bine pentru că sunt un tip profesionist, iar băieții m-au primit foarte bine. Nu mă așteptam să fie și sunt supermulțumit de ce-am găsit aici. M-am integrat repede, am o vârstă și gândul meu este doar la performanță.  

Bogdan Planic: „Nu am făcut cel mai bun meci” 

Bogdan Planic, fundașul sârb al celor de la FCSB, a vorbit și el despre meci și despre calificarea în play-off. 

„Ne simțim minunat! Cel mai important este că ne-am calificat. Nu am făcut un meci bun sau frumos, dar ne-am calificat. Da, cred că ne putem califica în grupe. Va fi mai greu cu Vitoria Guimaraes, dar avem calitate, iar unii dintre accidentați vor reveni”, a declarat Planic. 

„Nu pot să vorbesc română cu jurnaliștii. Vorbesc cu jucătorii. Nu știu așa bine să vorbesc, dar înțeleg tot” - Bogdan Planic 

Citește și:

Gigi Becali, gluma serii după calificarea în play-off-ul Europa League » Ce a răspuns când a fost întrebat de prime

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
alexyulyan
alexyulyan  •  16 August 2019, 15:32

Asa este, sa nu uitati ca jucati la fc fcsb sa !!

spartcapus
spartcapus  •  16 August 2019, 15:30

"Sa nu uitam unde jucam"? Saracu asta nici nu stie unde joaca! El crede ca e la vreun club serios, dar cand colo el e la o gluma gigista de cea mai joasa speta! Adica fcRahovaJilavaPoarta Alba!

khal_37
khal_37  •  16 August 2019, 14:23
Postat de smile16 pe 16 August 2019, 13:40

pai da SA NU UITATI TOTI CARE V ATI REFUGIAT LA csa - CLUBUL SUROGAT AL ARMATEI, TOTI CARE V ATI BUCURAT ATATIA ANI ALATURI DE ECHIPA ASTA ..VALENCIA..AJAX.CHELSEA..SEMIFINAL UEFA FCSB=FC STEAUA BUCURESTI = CONTINUITATE

Amaratii aia din fosta peluza sud a Stelei in cativa ani ies la pensionare...pana sa promoveze csa UM 02301 București o sa fie sustinuta de o duzina de mosnegi gangavi si chiori

Vezi toate comentariile (12)
Comentează