INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS

Laude în presa din Scoția, după ce Ianis Hagi a salvat-o pe Rangers: „Și-a arătat clasa. O finalizare stelară!”

Ianis Hagi / Sursă foto: Imago Images +11   FOTO
Ianis Hagi / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 08:33 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 11:36

Ianis Hagi (23 de ani) a fost eroul lui Rangers în remiza cu Brondby din Europa League, scor 1-1. Hagi a intrat pe teren în minutul 56 la scoțieni și a făcut diferența. I-a adus un punct formației lui Gerrard la capătul unei acțiuni colective de toată frumusețea.

Jurnaliștii scoțieni nu aveau cum să nu remarce evoluția solidă a lui Ianis Hagi. Românul a primit nota 7 în două publicații, care nu au contentit cu laudele la adresa românului.

„Ianis a fost o parte din tripla modificare făcută de Steven Gerrard care a schimbat jocul pentru Rangers. Înțelept când a avut mingea, Hagi și-a arătat clasa profitând de șansa de a egala cu o finalizare stelară”, au scris jurnaliștii de la Herald Scotland. 

Ianis Hagi, la fel ca Ronaldo! Motivul pentru care eroul lui Rangers e comparat cu Cristiano: „A redus mulțimea la tăcere”
RANGERS
Ianis Hagi, la fel ca Ronaldo! Motivul pentru care eroul lui Rangers e comparat cu Cristiano: „A redus mulțimea la tăcere”

Site-ul ibroxnoise.com.uk i-a acordat lui Ianis tot nota 7: „A înscris un gol magic și a avut impactul pe care și l-a dorit în meci”.

Ianis Hagi nu-și menajează colegii după ce și-a salvat echipa de la eșec: „Mentalitatea noastră trebuia să fie mai bună de la început”

Ianis Hagi (23 de ani) a egalat pentru Rangers în meciul cu Brondby din grupele Europa League, 1-1 scor final. La finalul partidei, internaționalul român și-a criticat coechipierii pentru atitudinea arătată în special în prima repriză.

Întrebat ce instrucțiuni a primit când a intrat pe teren, Ianis Hagi a spus: „Este doar un egal, am venit aici ca să câștigăm dar nu am făcut-o. Este Europa League, este o competiție dificilă, dar voiam să câștigăm. Ca de obicei, să creez ocazii pentru echipă, să șutez la poartă, să aduc mingea în careu, ceea ce trebuie să facă un număr 10. 

Mentalitatea noastră trebuia să fie mai bună de la început. Suntem Rangers. Trebuia să venim aici să câștigăm, nu să așteptăm repriza a doua să atacăm. Măcar am luat un punct, acum trebuie să câștigăm ultimele două meciuri ca să ne calificăm. Voiam să fim într-o poziție mai bună în clasament înaintea meciului cu Sparta Praga, dar trebuie să câștigăm”, a declarat Ianis Hagi. 

+7 FOTO

După 4 etape, Rangers e pe 3 în grupa A din Europa League, la egalitate de puncte (4) cu ocupanta locului secund, Sparta Praga, echipa unui alt român, Florin Niță.

S-a simțit o îmbunătățire majoră când am făcut schimbările, am pasat mai bine, am fost mai periculoși. Poate am greșit cei 3 jucători aleși în atac azi sau n-au adus ei în joc ceea ce am vrut eu (n.r. Gerrard a început în ofensivă cu Sakala, Morelos și Aribo. Primii doi au fost înlocuiți cu Kent, respectiv Roofe, în minutul 56. 

Tot atunci, Ianis a intrat în locul lui Arfield). Odată ce am adus fotbaliștii care trebuie pe teren, am trecut prin ei, am avut ocazii. Am fi putut chiar să câștigăm, dar am întârziat prea mult, am început să jucăm abia după pauză. A fost un gol fantastic! Kent și Ianis au jucat splendid cât au fost pe teren. Evident, în weekend va trebui să mă gândesc la alt trident ofensiv. 

- Steven Gerrard, antrenor Rangers

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Hagi, GOL decisiv pentru Rangers în EL! Reacția lui Gerrard + comentariul britanicilor: „Ianis, un jucător pentru momentele importante!”

Ianis Hagi nu-și menajează colegii după ce și-a salvat echipa de la eșec: „Mentalitatea noastră trebuia să fie mai bună de la început” + Gerrard: „Un gol fantastic!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
fairplayromania
fairplayromania  •  05 Noiembrie 2021, 18:22
Postat de dorelus pe 05 Noiembrie 2021, 12:57

Chiar nu ne lasati linistiti cu petarda asta de fotbalist?de ce nu va mirati ca este reserva?un asa mare talent,sau nu aveau nevoie de el la acest meci avand in vedere pozitia echipei in clasament?lasat a se odihni pentru duelurile galactice din campionat...vai ,vai rau ati ajuns,sezonul estival este terminat ,nu mai aveti nevoie de cazare si covrig la hotelul lui nasrosu.

Eu zic să îl pună Preşedintele Scoţiei !

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Noiembrie 2021, 18:12

...nu i bun de nimik...erau favoriti...si nu au reusit sa bata ...nu ne prostiti voi ...pe noi ...care intelegem fenomenul ...dar scrieti in continuare laude la adresa mediocrilor si pe urma ne uitam cate calificari la mondiale si europene obtinem...

elgabri
elgabri  •  05 Noiembrie 2021, 15:09

Spaima biciclistilor !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează