INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - BEER SHEVA 1-1

FOTO "Garçon, o calificare, te rog!" » Cum a fost surprins Dică în timpul meciului FCSB - Beer Sheva 1-1 :)

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 22:51

FCSB a jucat în această seară în compania celor de la Hapoel Beer Sheva, în grupa G a Europa League, meci terminat 1-1.

Click aici pentru a citi detalii despre meci!

Nicolae Dică a fost foarte concentrat pe margine, notând tot ce i se părea important, pentru a remedia diferite erori la pauză sau a le atrage atenția fotbaliștilor asupra anumitor aspecte ale jocului.

Antrenorul lui FCSB a fost surprins de camerele de filmat într-o ipostază amuzantă, cu carnețelul de notițe în mână. Glumele nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare: "Vreau și eu o pizza și o cola", "Bună seara, suntem gata să comandăm" sau  "Garçon, o calificare, te rog!" sunt doar câteva dintre acestea :).

FCSB este la un pas de calificarea în 16-imile Europa League, având 9 puncte după primele trei meciuri. Dacă se vor impune azi, steliștii vor fi calificați în primăvara europeană. Beer Sheva este la egalitate de puncte cu Viktoria Plzen și Lugano, fiecare având câte trei puncte.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  03 Noiembrie 2017, 07:53

MIE SAMI EXPLICE CINEVA SCHIMBARILE AI ARATA JUCATORULUI CE VA INTRA UN DOSAR . SA FIE TRASEEIILE? SA FIE MARCAJUL? SA I SPUNA PE UNDE INTRA AN TEREN? MAI GREU PENTRU REZERVE DECAT PENTRU TITULARI. SI CINE FACE DESENELE?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează