INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FRANKFURT - WEST HAM 1-0

Ieșire necontrolată a lui Declan Rice la adresa arbitrului: „Probabil ai fost plătit. Corupție nenorocită!”

Declan Rice, West Ham // foto: Imago Images
Declan Rice, West Ham // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2022 15:05 / Actualizat vineri, 06 mai 2022 15:44

Declan Rice (23 de ani), mijlocaș defensiv la West Ham, integralist în semifinalele Europa League, la 0-1 cu Frankfurt, a izbucnit la adresa „centralului” Jesus Gil Manzano: „Probabil ai fost plătit. Corupție nenorocită”.

Învinsă în Frankfurt, 0-1 (1-3 la general), West Ham a părăsit Europa League în penultima rundă, a semifinalelor. 

Londonezii au avut o misiune aproape imposibilă în returul cu Eintracht, având în vedere că s-au văzut nevoiți să joace în inferioritate numerică încă din minutul 17, când fundașul stânga Aaron Cresswell a fost eliminat pentru că l-a doborât pe Jens Hauge din postura de ultim apărător.

Nu avea să fie unicul „roșu” al partidei. În minutul 77, antrenorul englezilor, David Moyes, a fost trimis în tribune după ce a șutat în direcția unui copil de mingi!

Atac nemilos al unui campion mondial la adresa lui Guardiola: „Se preface a fi un geniu, dar fără Messi în echipă nu a câștigat Champions League”
MANCHESTER CITY
Atac nemilos al unui campion mondial la adresa lui Guardiola: „Se preface a fi un geniu, dar fără Messi în echipă nu a câștigat Champions League”

Declan Rice a izbucnit la adresa arbitrului în Frankfurt - West Ham: „Corupție nenorocită”

Declan Rice, cel mai valoros jucător al lui West Ham, evaluat la 75 de milioane de euro, a fost extrem de iritat de maniera de arbitraj a „centralului” spaniol Jesus Gil Manzano.

Rice a izbucnit la adresa arbitrului pe tunelul către vestiare. Conform The Sun, a țipat în direcția lui Manzano: „Arbitrule! Foarte slab. Toată seara, foarte slab. Cum poți fi atât de slab? Serios!”

Ulterior, după ce s-a îndepărtat de oficial, a adăugat: „Probabil ai fost plătit. Corupție nenorocită”.

Ieșire necontrolată a lui Declan Rice la adresa arbitrului: „Probabil ai fost plătit. Corupție nenorocită!”
Declan Rice se răstește la arbitru

Declan Rice: „Arbitrul a luat toate deciziile în favoarea lor”

Conform sursei citate, Rice riscă o suspendare de 3 meciuri în competițiile europene. Cel mai probabil, suspendarea ar veni „la pachet” cu o amendă importantă. 

Regulamentul UEFA specifică că astfel de ieșiri la adresa arbitrilor provoacă suspendări de 3 meciuri, o pedeapsă pe care Rice ar urma să o săvârșească în următorul sezon al competițiilor europene.

După meci, Rice și-a justificat ieșirea la microfonul BT Sport: „Eliminarea probabil că a fost corectă, dar alte decizii au fost proaste. Arbitrul a părut că ia toate deciziile în favoarea lor, iar în cele din urmă nu poți face multe când este împotriva ta”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Săpunaru, pe prima pagină în O Jogo, despre cum se repetă istoria: „Doar Porto o poate face! A fost tare când au stins luminile pe Da Luz”

Arsenal i-a prelungit contractul antrenorului Mikel Arteta: „Vrem să ducem clubul la nivelul următor” » Toate detaliile

Playtech: Rusia, ANUNȚ HALUCINANT! Țara URIAȘĂ pe care o s-o atace prima dată: 'Direct la...'


Comentarii (8)
maxp
maxp  •  06 Mai 2022, 22:32
Postat de steaua_inseamna_csa pe 06 Mai 2022, 17:21

Englezoii se comportă ca niște suzetari care nu știu să piardă. Nemții net superiori, la comportament, la diplomație și la ce ne interesează cel mai mult, la fotbal. Englezoii barbari demonstrează încă o dată că sunt niște primitivi salvați de imperialismul casei regale, rudele lor au evoluat mult mai mult și au fost chinuite de nazism, comunism și multe pagube în urma celor două războaie mondiale. Regățenii neuniți să nu uită că sunt neamurile mai...limitate dintre popoarele germanice!

Da, super diplomați tavalindu-se tot meciul. Sau te referi la spectatori poate, își aruncau cu o diplomație păhărele de bere pe teren... De joc, e categoric un vis sa o privești pe spectaculoasa Eintracht, mai că aș renunța sa mai revăd un meci gen City-Real din tur pentru dinamismul ăstora, care aproape ca te țineau cu ochii deschiși.

maxp
maxp  •  06 Mai 2022, 22:26
Postat de iulihenry14 pe 06 Mai 2022, 17:36

Bre nea Declan Orez, in tur ati avut 1 sut pe poarta pe propriul teren. Ciocu' mic ca nu e Mike Dean la centru sa dea decizii doar pentru voi cum a facut si cu Arsenal

Hai ca ești tare! În tur au avut o groaza de ocazii, nu știu cum a scăpat Frankfurt nici măcar cu un egal. Arbitrul a fost de toată jena, s-au tăvălit tot meciul cei de la Frankfurt și le fluiera fiecare adiere ce ii dobora ca pe niște prizonieri în plutonul de execuție. A stricat tot meciul, pana și cartonașul rosu e total discutabil, atacantul tine el inițial de tricou adversarul, apoi se arunca ușor când își simte adversarul aproape. E rosu dacă e fault, eu nu sunt atât de sigur ca a fost fault. Singura decizie corecta e eliminarea lui Moyes, indiferent de circumstanțe, nu se face asa ceva.

grro
grro  •  06 Mai 2022, 21:44

Poate la debusolat un pic și atmosfera incredibilă din Frankfurt. Nu se aștepta probabil la o atmosfera mult mai bună ca în propria țară. Englezii au primit lecții la toate capitolele

Vezi toate comentariile (8)
Comentează