EUROPA LEAGUE  ·  KUPS KUPIO - GAZ METAN MEDIAŞ, MÎINE, ORA 18:30

Gaz Metan strînge rîndurile: "Nu am ajuns degeaba în Europa"

Eric de Oliveira
Eric de Oliveira

Articol de — Miercuri, 13 Iulie 2011, 00:00

Medieşenii vor să cîştige în Finlanda, contra celor de la KuPS Kupio, pentru a-şi apropia calificarea din primul act


Ardelenii şi-au studiat adversarii, chiar pe DVD-urile trimise de ei, în baza unui protocol convenit între cluburi. Şi au ajuns la concluzia că pot fi bătuţi, chiar la ei acasă, în pofida faptului că se va juca pe sintetic.

Pustai şi-a pus jucătorii în gardă. "Se joacă tur retur, probabil calificarea se va decide la Mediaş", a spus tehnicianul. "Punem mingea jos, dăm drumul la pase, facem un joc rapid şi cîştigăm", a replicat brazilianul Eric. Totuşi, ar fi bine să nu ne grăbim, să punem stăpînire pe joc, să le arătăm că noi sîntem stăpînii terenului", a completat brazilianul. "N-am ajuns degeaba să jucăm în Europa. O vom arăta în Finlanda", a declarat, pe de altă parte, căpitanul Cristi Todea.

Se joacă pe sintetic
Meciul se va disputa pe un teren sintetic special, cu firul lung, apropiat ca aspect de gazonul natural. "Din cîte ni s-a spus, va fi un teren sintetic apropiat de cel de iarbă, de o calitate foarte bună, pe care se va putea juca în ghete, nu în pantofi de sport obişnuiţi. Mingea va circula mult mai repede, însă nu va fi vreo problemă pentru noi", a afirmat căpitanul Cristi Todea. Brazilianul Eric le-a explicat colegilor şi cum trebuie jucat pe un astfel de teren. "Am mai evoluat pe astfel de suprafeţe. Dacă punem mingea jos şi dăm drumul la pase, vom face un joc rapid, spectaculos, în avantajul nostru", a explicat Eric.


"Decît să fi jucat pe un teren greu, mai bine pe sintetic. Nu vom avea probleme, ne vom putea arăta calităţile pe o asemenea suprafaţă de joc"
Akaky Khbutia, fundaş Gaz Metan Mediaş

Meciul tur, programat joi, 14 iulie, de la ora 19:00, va fi condus la centru de arbitrul danez Anders Hermansen. Returul e programat pe 21 iulie, la Mediaş. Medieşenii au plecat în Finlanda azi, de la Cluj, cu o cursă charter, urmînd să revină acasă imediat după meci.Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (8)

nter  •  13 Iulie 2011, 23:02
Postat de vlady1990 pe 13 Iulie 2011, 22:01

Sa inteleg ca nu transmite nici un post meciul Gazului...e pacat, bine ca si-au facut timp sa transmita alte prostii...

evident ca gsp n-o sa transmita nici o competitie sportiva (nici ei, nici voma cealalta a protv-ului), doar n-o sa-si intrerupa un minut din ragaituri. am mai scris o data, dar mi s-a sters comentariul. va deranjeaza realitatea? va deranjeaza ca sunteti un WC de televiziune cu programe patetice? nu mai faceti audienta wc-urilor astora, poate se simt si mai baga si ele vreun joc live in tot anul asta.

vlady1990  •  13 Iulie 2011, 22:01

Sa inteleg ca nu transmite nici un post meciul Gazului...e pacat, bine ca si-au facut timp sa transmita alte prostii...

razvan_fzr  •  13 Iulie 2011, 21:59

Bafta Gazu' si rusine televiziunilor ca nu au fost in stare sa transmita meciul...si va mai intrebati de ce scad audientele! FZR

Vezi toate comentariile (8 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:30 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Frankfurt

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:30 Fotbal, Reluare

Meciuri Clasice Bundesliga

Digi 2
Program TV complet

Liga 1