Comentarii (22)

suporterucv  •  21 Februarie 2020, 11:51

Respect Gica !! Bravo Ianis si mult succes in continuare !!

Cris Juganaru  •  21 Februarie 2020, 11:39

Sunt in continuare uimit de ingustimea intelectului unora dintre postaci. Ei continua sa critice presa romaneasca in general, iar gsp ul in mod special, pt articole laudative la adresa lui Ianis. Dar refuza sau nu pot sa inteleaga ca articole precum cel in speta nu fac altceva dacte sa redea expres articolele laudative din presa straina la adresa lui Ianis, adica a unui conational. Prin urmare, articolele laudative nu sunt ale gsp, ci ale presei internationale, mai exact provenite din Scotia. Pe de alta parte, sa critici presa nationala pt. ca reda articolele laudative internationale cu privire la super reusitele unui roman e dovada maxima de invidie, frustrare sau pur si simplu carente maxime de educatie si intelect chiar. Ce ar vrea unii, sa fie omise si neredate la nivel national materialele de presa laudative la adresa reusitelor unor romani de frunte? E atat de absurd! Presa are chiar obligatia sa informeze publicul cu privire la subiectele care fac interesul acestora, iar subiectele tratate in presa internationala care privesc reusitele profesionale ale romanilor sunt de maxim interes pt. publicul roman. In mod special pt ca astfel de reusite constituie exemple pilduitoare de reusita profesionala a romanilor pe plan international, iar apoi pt ca reprezinta un sentiment de mandrie nationala de cel mai inalt nivel. Si mai ales cand vorbim despre reusite precum in speta, greu si fooorte rar atinse de catre romani in genere, care sa atraga aprecierile si laudele strainilor.

Trafalet Simfoniu  •  21 Februarie 2020, 12:03

Hai cu osanalale ! A fost excelent aseară , dar mai are ani lumină până la blatistul de tac-su ...

Cosmin Bajescu  •  21 Februarie 2020, 10:57
Postat de dumiwow pe 21 Februarie 2020, 10:44

Prea mult tam tam totusi. A fost mai mult noroc la goluri...sper sa ma insel si sa il vad evoluand in tot mai multe partide la fel. Dar o sa se lamureasca si scotienii imediat.

Nu inteleg care e problema ta. Omul a jucat si a marcat. Cred ca, pentru binele fotbalului nostru, ar trebui ca Ianis sa confirme. Nu vrei asta? Este un baiat talentat. Poate ca nu va ajunge la nivelul tatalui. Este greu sa egalezi un jucator genial. Poate insa fi un jucator determinant, asa cum noi nu mai avem. Asta este realitatea. Restul este cancan.

catalin.palcu  •  21 Februarie 2020, 11:08
Postat de dumiwow pe 21 Februarie 2020, 10:44

Prea mult tam tam totusi. A fost mai mult noroc la goluri...sper sa ma insel si sa il vad evoluand in tot mai multe partide la fel. Dar o sa se lamureasca si scotienii imediat.

Al 2 lea gol da, a fost norocos/intamplator. Dar primul ce a avut?? Omul s-a demarcat bine, a evitat offsideul, a preluat spre interior cum ii place lui si a tras frumos. A, ca mingea a lovit si bara, dar e parte din joc. E ca si cum iti vine copilul de la scoala cu 2 de zece dar tu nu esti multumit pt ca i-a picat la teza ce stia el mai bine

anastasiu  •  21 Februarie 2020, 11:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Interesant punct de vedere, articolul are citate din presa scotiana, comparatia cu articole scrise de guta sau salam e total aiurea!

blatistudinovidiu  •  21 Februarie 2020, 16:55

Cucerind cupa UEFA fără el in teren...

grande.balaci  •  21 Februarie 2020, 15:30

Bravo Ianis o seara perfecta pentru tine,felicitari ,avem nevoie de jucatori in forma pentru meciul(meciurile)de baraj!In cea ce priveste analiza critica a anumitor personaje.....nu urmariti evolutia lui(probabil Giga nu da dreptul sa aiba o presa buna).

 •  21 Februarie 2020, 14:26

Stiucan sa *** la golul 3 de aia a luat asa mult sa bage un articol

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper  •  21 Februarie 2020, 12:46

Câinii latră, ursul merge... Bravo, Ianis! Ține-o tot așa!

  • 1
  • 2
  • 3

Comentează