INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPE

Gigi Becali: "E o grupă frumoasă. Ne pregătim pentru primăvara europeană"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit la GSP TV, despre adversarii Stelei din grupele Europa League.

 

"E o grupă frumoasă, e bine că avem echipe cu nume. Trebuie să simţim că jucăm în Europa League, trebuie să arătăm care ne este valoarea. Stadionul se va umple mereu, o să fie bine pentru noi", a declarat Gigi Becali.

"De unde să mai iau jucători? De străini nici nu se pune vorba. O să mai fac transferuri, să mă pregătesc pentru primăvara europeană. Echipa de acum este foarte bune, o să se aranjeze lucrurile", a comentat Becali.

"Dacă Steaua prinde o zi mare, îi bate pe toţi. Nu are rost să mă laud acum, o să vedeţi pe parcurs. Acum vreau fapte. Avem cîţiva jucători de mare valoare, care pot face diferenţa", a adăugat Gigi Becali.

"Faţă de CFR, noi avem echipe mai puternice în grupe. Liverpool este peste Bayern, ca renume, ca valoare a jucătorilor", a spus Becali.

"O să vedeţi că vom reface coeficientul UEFA. Dumnezeu mi-a dat un semn, după ce a bătut Sporting a eliminat o echipă din Danemarca, iar noi am trecut la penalty-uri de Grasshopper", a încheiat Gigi Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
bobbypintilie
bobbypintilie  •  27 August 2010, 19:47

waaawww ce-mi place...fiindca voi toti (ci-ori,jav-re,pra-zari,un-guri)in sufletul vostru sunteti Stelisti dar acum admirati alte echipa...Bravo baietilor pt calificare,Bravo Mr.ILIE!...ciobane vinde clubul!

micutu87
micutu87  •  27 August 2010, 19:36

pt miei: iara va ingropa jiji, iara il pupati in kur :)) am fost sigur ca asa o sa se intample.. nu pot doar sa ma bucur!! :)) statistica: ... 3 meciuri 3 puncte...

denethor
denethor  •  27 August 2010, 19:31

asta este steaua-fc becali,extensia grobianului

Vezi toate comentariile (38)
Comentează