INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC ZURICH 1-1

"Gigi, scoate bani" » Mesaj clar pentru Becali după Steaua - Zurich 1-1

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 23:54

Anghel Iordănescu a fost prezent în tribunele meciului Steaua - FC Zurich, 1-1.

Fostul selecționer a analizat jocul Stelei și l-a lăudat pe Adi Popa, spunând că Becali trebuie să îi prelungească înțelegerea, care expiră în vară.

"Din păcate, Steaua nu a mai rezistat în ultimele minute și nu a ținut de rezultat. A pierdut două puncte astăzi.

Mi-a plăcut de Adi Popa. A jucat foarte bine și a tras echipa după el. Becali ar trebuie să îi prelungească înțelegerea și să îi dea mai mulți bani. Este un jucător foarte bun.

Este bine că a marcat Golubovici. Poate îl va descătușa acest gol. Totuși, cred că Steaua are nevoie de un atacant de valoare", a declarat Anghel Iordănescu la TV Digi Sport.

"Dacă cineva dă 700.000 sau un milion de euro în iarnă,atunci îl ia. Dacă nu, va pleca în vară, așa am convenit cu el, nu vrea să prelungească" Gigi Becali pe 16 octombrie 

2.000.000 €este cota fotbalistului transferat de Steaua în 2012, de la Concordia Chiajna

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează