INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - VIKTORIA PLZEN 1-1

Giurgiuvenii plâng după Alibec: "El ne-a purtat pe brațe până acum, iar azi ne-a lipsit foarte mult"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 22:09

Dani Coman, președintele Astrei, s-a declarat mulțumit de egalul cu Viktoria Plzen din grupele Europa League, 1-1, însă recunoaște că fără Denis Alibec echipa merge rău în atac. 

"Am întâlnit o echipă foarte bună. Sunt mulțumit de rezultat, chiar dacă-mi doream victoria. Șanse de calificare sunt. Meciul cu Austria Viena e un meci foarte important. Trebuie să nu pierdem cu ei și șansele de calificare vor crește considerabil.

Alibec ne-a lipsit foarte mult. E un jucător care ne-a purtat pe brațe și ne-a lipsit și azi. Nu are o accidentare gravă. Așteptăm deocamdată să i se desumfle genunchiul, iar apoi vom vedea dacă e grav. N-am vrut să riscăm cu el pentru a putea juca la echipa națională", a declarat Dani Coman la TV Sport Ro.

Clasamentul grupei E după 4 meciuri:

1. AS.Roma 8 puncte
2. Austria Viena 5 puncte
3. Astra- 4 puncte
4. Plzen- 3 puncte

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
martinpen
martinpen  •  03 Noiembrie 2016, 22:55

Mai bine recunoaste ca Gigi nu l-a lasat sa joace, sa nu se califice cumva Astra si FCSB, nu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează