INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GUIMARAES - FCSB

GUIMARAES - FCSB // Cine e bosniacul care arbitrează returul cu Guimaraes + arbitru român, delegat la un alt meci din preliminarii

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 19:19

Guimaraes - FCSB, partida retur din play-off-ul Europa League, va fi condusă de o brigadă din Bosnia, cu Irfan Peljto la centru. 

  • Guimaraes - FCSB  se joacă joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. În tur, cele două au remizat la Giurgiu, scor 0-0!

UEFA a delegat pentru această partidă un arbitru tânăr, de doar 35 de ani, care a condus în trecut meciuri din preliminariile competițiilor europene, fiind trimis, de asemenea, și la unele întreceri continentale de juniori. 

Acesta va fi ajutat la cele două linii de compatrioții Senad Ibrišimbegović și Davor Beljo, cel de-al patrulea oficial urmând să fie un alt bosniac, Admir Šehović. 

Radu Petrescu o arbitrează pe Espanyol

Bucureșteanul Radu Petrescu a fost delegat la partida retur dintre Zorya Lugansk și Espanyol, contând tot pentru play-off-ul Europa League. Formația catalană s-a impus în tur cu 3-1.  

GUIMARAES - FCSB // Cine e bosniacul care arbitrează returul cu Guimaraes + arbitru român, delegat la un alt meci din preliminarii

Radu Ghinguleac și Mircea Mihail Grigoriu vor fi asistenții lui Radu Petrescu, în timp ce Marcel Bîrsan va fi cel de-al patrulea oficial. 

Vezi și: 

VIDEO Bogdan Argeș Vintilă, noul „secund” al lui Gigi Becali, conferință pe placul patronului: „Altă întrebare! Oricum nu mă luați în seamă” :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează