INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GUIMARAES - FCSB

GUIMARAES - FCSB // Ivo Vieira, tehnicianul portughezilor, i-a răspuns azi lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2019 17:14

Ivo Vieira, antrenorul lui Guimaraes, a vorbit în presa din Portugalia despre returul cu FCSB de joi seara. Tehnicianul lusitanilor i-a oferit un răspuns și lui Gigi Becali, cel care în declarațiile sale a luat în derâdere echipa portugheză în mai multe rânduri. 

  • Guimaraes - FCSB se joacă joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

„Nu mă interesează declaraţiile acestuia, ci doar cine suntem şi ce avem de făcut. Suntem foarte concentraţi pe ce avem de făcut, iar cei de care ne pasă sunt suporterii noştri.

Abordăm meciul foarte serios. «Dubla» este deschisă, însă credem în ceea ce putem face în acest meci. Nu trebuie să ne preocupe forma slabă a adversarului, ei sunt complet diferiţi în campionat faţă de Europa League. Competiţia asta e un pariu al nostru. Ne aşteptăm ca Steaua să aibă calitate, însă trebuie să rezolvăm problemele noastre”, a declarat Ivo Vieira, potrivit O Jogo. 

„Noi trebuia să batem 2 sau 3 la 0, dar nu-mi fac nicio problemă, e o echipă mai slabă decât Mlada Boleslav. Cred că vom bate cu 2-0 în deplasare. E o echipă înceată, lentă, nu are valori, nu are tehnică, nu e o echipă care să ne poată învinge, la toate capitolele suntem mai buni. 

Cred că va fi mai ușor pentru noi decât a fost cu Mlada. De la ăia mai puteam primi gol, dar cei de la Guimaraes nu pot să ne dea gol. Bălgrădean nici n-a avut de apărarea. Poate sunt subiectiv, poate sunt prost, dar acești portughezi n-au cum să ne dea gol. Putem să jucăm și 3 zile, tot n-avem cum să primim gol. O să vedem cine are dreptate. Dacă ăștia ne dau gol, eu îmi tai capul! Sunt prea slabi! 

Nu pot fi diplomat, pur și simplu spun ceea ce cred. Avem 99% șanse să ne calificăm, ei au doar 1%. Am curajul să spun că vom fi în primăvara Europa League, mai ales că vom fi capi de serie - Gigi Becali, după meciul tur

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Florinel Coman, agresat verbal și filmat la un butic de cartier: “Bă, nenorocitule, visezi la Chelsea?! Mbappe, să moară viața mea…”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
sexilian
sexilian  •  29 August 2019, 11:06

sigur federatia v-a depune cele mai multe coroane,merita...........

100002473541087
Danut Ognean  •  28 August 2019, 21:31

cine mai ia in seama declaratiile paranoicului gigi?lutu poate

dumiwow
dumiwow  •  28 August 2019, 21:16

Asta vorbeste din amintiri "***". O sa il aduca cu piciorele pe pamant portugezii aia si sa il vezi cum va *** cu fel si fel de fapte si vorbe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează