INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, JOI, 21:45, GSP.RO, DIGI, TELEKOM, LOOK

Hajduk e în derivă! Vești bune pentru FCSB înaintea meciului de joi » Croații au continuat forma catastrofală din campionat

FOTO: hajduk.hr
FOTO: hajduk.hr

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 00:03

Hajduk Split, adversara FCSB-ului din turul III al preliminariilor Europa League, a continuat duminică seara forma dezastruoasă din noul sezon.

Echipa croată a remizat pe teren propriu cu Lokomotiva Zagreb, 1-1, și a rămas fără victorie după două etape din noul sezon. Hajduk a condus la pauză, după golul lui Jurici din minutul 44, dar Lokomotiva a egalat în minutul 57, grație reușitei lui Kristanovici. În prima etapă, Hajduk fusese zdrobită pe terenul lui Osijek, 1-4.

Adversara FCSB-ului din Europa League a început catastrofal în campionat, şi-a pierdut portarul titular, iar antrenorul e tot mai contestat de vedetele echipei.

Hajduk Split sună bine. Are renume, vine din Croaţia, țară aflată la putere în momentul de faţă: a jucat finală de Campionat Mondial. La prima vedere, pentru FCSB, sorţii au fost nemiloşi şi misiunea ar fi una complicată în faţa unei echipe care îi era adversară Stelei şi la jumătatea anilor '90, în grupele Champions League.

Totuşi, momentul e unul total nefavorabil pentru Hajduk. În ciuda calificării cu Slavia Sofia, clubul nu traversează o perioadă bună. A începutul campionatul execrabil. Gruparea din Split a fost spulberată în prima etapă de către Osijek, scor 1-4, iar duminică seara a remizat cu Lokomotiva Zagreb, 1-1.

Pe lângă meciul din prima etapă, Hajduk l-a pierdut şi pe portarul titular, Tomislav Duka, fost la CFR Cluj în sezonul trecut. Accidentarea lui e serioasă şi va absenta foarte probabil şi împotriva roş-albaştrilor, iar soluţiile din lot sunt doi goalkeeperi foarte tineri: Ljubici, 20 de ani, care a şi fost titular cu Slavia Sofia, și Matijas, de numai 18 ani! Ljubici a fost în poartă duminică seara, la remiza cu Lokomotiva. 

Nici antrenorul Zeljko Kopic nu se simte prea bine. E la echipă din vara lui 2017, însă e tot mai contestat. Începutul prost de campionat şi desele conflicte pe care le-a avut cu jucătorii importanţi din lot, printre care şi ungurul Marko Futacs, i-au clătinat serios scaunul. Acesta marcase 18 goluri în sezonul de dinaintea sosirii lui Kopic la echipă. Apoi, a fost tras încet-încet pe bancă, iar în acest sezon nu a bifat niciun minut, iar suporterii, dar şi cei din conducere sunt nemulţumiţi

  • Hajduk Split - FCSB, prima manșă a "dublei" din turul III al preliminariilor Europa League, se joacă joi, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
r0salbastru
r0salbastru  •  06 August 2018, 16:23

FCSB=STEAUA, detalii pe site-ul uefa: https://www.uefa.com/uefachampionsleague/history/seasons/topwinners/club=50065/?iv=true

chirvase
chirvase  •  06 August 2018, 11:58
Postat de albanezulvesel pe 06 August 2018, 10:27

singura care merge mai departe este CFR...Hajduc bate *** ca la fasole

EVIDENT !!!

116862772572096
Cristian Stancu  •  06 August 2018, 10:37

Ca de obicei,***...sunt ,în extaz.....croații,la pământ,..FOTBAL CLUB *** LUI BECALI ,va defila....doi mucosi,dupa ,doua meciuri,second hand,devin mai buni ca Messi,etc..AS ROMA,*** după paiata numita Man,sau,caricatura,Morutan...bai,fraților,mai,trebuie să curgămmulta apă pe Dunăre,ca sa vezi,niste ***,fotbalisti,First,sa învețe să vorbească și scrie limba română,ca,la alte limbi,sunt..good,so,good

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează