INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SCOȚIA

Ianis Hagi i-a convins deja pe scoțieni! Rangers e gata să-l transfere definitiv » Cât trebuie să plătească

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 20:26

Ianis Hagi (21 de ani) a marcat două goluri în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League, Rangers - Braga, scor 3-2. Internaționalul român i-a convins deja pe scoțieni să îl cumpere definitiv. 

Ianis Hagi a venit la Rangers în această iarnă, sub formă de împrumut de la Genk. Formația antrenată de Steven Gerrard are o clauză exclusivă de cumpărare, în valoare de 5 milioane de euro. Oficialii scoțieni se gândesc deja la activarea ei.

+8 FOTO

Ianis, aproape de transferul definitiv la Rangers

„Daca băiatul va continua să joace la acest nivel, cred că trebuie să te gândești la transferul decisiv. Ei bine, cred că managerul are ultimul cuvânt, dar este clar că ne-a impresionat pe toți până acum și vrem doar să-l păstrăm în formă pe acest tânăr, să-și păstreze încrederea și să-l încurajăm să facă lucrurile la care este bun”, a declarat Gary McAllister, secundul lui Gerrard la Rangers.

Vezi și: 

Bătălia pentru Ianis Hagi » Răzvan Luțac: „Până va ieși vreun Haaland de Huși, Sighet, Râșnov sau Orșova, cu Hagi junior defilăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
valentindragobete
valentindragobete  •  22 Februarie 2020, 11:15
Postat de valentindragobete pe 22 Februarie 2020, 06:26

***

Ar fi bine sa va definiți termeni, de exemplu, citez dintr-un comentariu de mai jos " info : mi-a spus mamarea ca i-a fost schimbata clauza clapaugului moruuu , ... iar pe floninel il currteaza ... " este un mod de exprimare foarte academic, fata de a considera ca unii " autori " de comentarii dau dovada de frustrare sau au un IQ pe care-l apreciez la 20 de puncte!? Concluzia: definiți clar regulile care sa fie respectate de toți, inclusiv de " scriitorii " ziarului altfel deveniți partiniciosi si nu-i prea deontologic, părerea mea !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  22 Februarie 2020, 08:02
Postat de atac_s pe 22 Februarie 2020, 00:08

GSP, ale cui sunt statisticile alea? 56 de meciuri jucate la Rangers?!? Am pierdut eu vreo doi ani din viață, suntem in 2022???

)) SUNT LUATE IN CALCUL PARTIDELE JUCATE IN FIFA 2020, CU TOT CU LEAGUE CUP, SUPERCUPA SI CUPA SCOTIEI)))

valentindragobete
valentindragobete  •  22 Februarie 2020, 06:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează