INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OVIDIU HAȚEGAN

Inter-Frankfurt pentru Ovidiu Hațegan, în Europa League

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 11:08

Arbitrul român Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA să conducă partida dintre Inter și Frankfurt (tur 0-0), meciul retur din optimile de finală în Europa League, programat joi, de la ora 22:00.

Centralul de 38 de ani îi va avea ca asistenți pe Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe. Cel de-al patrulea oficial va fi Adrian Ghinguleac, iar asistenții adiționali, Radu Petrescu și Sebastian Colțescu.

Ovidiu a arbitrat în acest sezon meciuri de top din Liga Campionilor, printre care Barcelona-Inter (2-0), Juventus-Manchester United (1-2), sau CSKA Moscova-Real Madrid (1-0).

Ultimul meci din Europa League a fost Benfica-Galatasaray (0-0).

Pentru arbitrul român, acesta va fi meciul cu numărul 8 în actualul sezon al cupelor europene (al 4-lea în Europa League, plus alte 4 în Champions League).

Citește și:

EXCLUSIV Julio Baptista OUT de la CFR Cluj » Conducerea campioanei l-a convins să rezilieze contractul: economie GIGANTICĂ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează