INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MACCABI HAIFA - STEAUA 5-0

Ţiţi Dumitriu: "Nici în curtea şcolii nu vezi o fază ca la golul trei luat de Steaua în Israel"

Bicfalvi l-a faultat pe Amasha şi a fost eliminat
Bicfalvi l-a faultat pe Amasha şi a fost eliminat

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 22:49

Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, a vorbit la GSP TV despre înfrîngerea "roş-albaştrilor" în Israel, 0-5 cu Maccabi Haifa.

"La ultimul joc am senzaţia că s-a greşit în ceea ce priveşte abordarea partidei. Am plecat cu gîndul că adversarii nu ne pot surprinde, că au teamă, că se vor inhiba şi că nu ne vor surprinde. Trebuia să fim mai prudenţi, nu le-am citit bine jocul. Trebuia să evoluăm pe contraatac.

Au fost spaţii în apărarea noastră pe care adversarii le-au speculat cu mare uşurinţă. Nici în curtea şcolii nu vezi o asemenea fază ca la golul trei al israelienilor. Dacă erau toţi pe poziţii, nu se mai ajungea în acea situaţie. Tot greul a căzut pe fundaşi, care nu au putut face faţă.

Era greu de crezut că Florin Costea, un joc care abia se reface după o accidentare gravă, să fie cel mai bun în campionat, în Europa League, în Liga Campionilor... Steaua nu a avut soluţii să facă o echipă competitivă la Haifa. Şi jucătiorii ofensivi au sarcini de a deveni apărători în timpul jocului, iar eu nu am văzut acest lucru.

Israelienii au o echipă bună, dar nu atît de bună încît să bată pe Steaua cu 5-0. Cam tot ce au avut pe poartă au transformat în gol", a spus Dumitru Dumitriu la GSP TV.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (2)
doze
doze  •  22 Octombrie 2011, 00:20
Postat de imperator pe 21 Octombrie 2011, 23:03

Fa Doamne o minune si scapa-ne de Bicfavi .

sau mai bine de cioban

imperator
imperator  •  21 Octombrie 2011, 23:03

Fa Doamne o minune si scapa-ne de Bicfavi .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează