INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARSENAL - SLAVIA PRAGA

Ce a declarat antrenorul lui Nicolae Stanciu după remiza cu Arsenal » Jucătorul care le-a dat bătăi de cap + Remarcații serii

Jindrich Trpisovsky, antrenor Slavia Praga // foto: Guliver/gettyimages +6   FOTO
Jindrich Trpisovsky, antrenor Slavia Praga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 08:07 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 09:27

Jindrich Trpisovsky (45 de ani), antrenorul de la Slavia Praga, a comentat remiza obținută pe „Emirates”, 1-1 cu Arsenal, în turul sferturilor de finală din Europa League.

După meci, antrenorul lui Nicolae Stanciu a spus că echipa sa trebuie să evolueze mai bine la retur pentru a putea spera la calificarea în semifinale, și-a lăudat elevii pentru determinare și a elogiat doi fotbaliști pentru evoluțiile lor. Este vorba despre portarul Ondrej Kolar, care a apărat excelent cu casca pe cap, după ce Kemar Roofe l-a lovit grav în meciul cu Rangers din optimi, și de Tomas Holes, fundaș dreapta de meserie, care a jucat în centru defensivei împotriva „tunarilor”. Pentru prima dată în acest sezon!

Jindrich Trpisovsky, după Arsenal - Slavia Praga: „Trebuie să fim mai buni la retur”

„Trebuie să fim mai buni în a doua manșă, asta nu a fost cea mai bună evoluție a noastră. Am vrut să facem presing sus, dar nu prea am reușit să lucrăm împreună. Pe de altă parte, presingul nostru a provocat golul egalizator. În cele din urmă, băieții au dat tot ce au avut mai bun.

Controversă pe „Emirates” » Jucătorii lui Arsenal și arbitrul au îngenuncheat, fotbaliștii Slaviei i-au privit din picioare: „Dezgustător”
SFERTURI DE FINALĂ
Controversă pe „Emirates” » Jucătorii lui Arsenal și arbitrul au îngenuncheat, fotbaliștii Slaviei i-au privit din picioare: „Dezgustător”

Arsenal și-a demonstrat calitățile. Au jucători grozavi, rapizi și foarte tehnici. Am avut probleme cu Lacazette, care a reușit să lanseze extremele. Am fost mai buni în a doua repriză, dar Arsenal a avut ocazii oricum.

Ondrej Kolar este unul dintre eroii serii. Acum 10 zile nu aș fi crezut-o. Determinarea sa a fost motivația cheie pentru echipă. Mi-a spus că a simțit că echipa are nevoie de el, a intrat și a făcut asta. La vârsta de 28 de ani, Tomas Holes a jucat fundaș central pentru prima dată în carieră. Chiar împotriva lui Arsenal. Și nu îmi amintesc vreo decizie greșită a lui. S-a descurcat foarte bine și în faza de construcție”, a declarat antrenorul Slaviei.

Returul se va disputa joia viitoare, pe 15 aprilie, în Republica Cehă.

VIDEO. Victor Becali, înțepături către Anamaria Prodan „Să spună cât plătea Stanciu taxe în Cehia”

Mai multe știri din Europa League:

3 echipe sunt cu un picior în semifinale » Rezultatele serii în Europa League

Momente incredibile în Europa League: un fan DEZBRĂCAT a intrat pe teren în timpul unui meci fără spectatori

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează