INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK - FCSB, JOI, 21:45. GSP.RO

Jucătorii lui Dică vor avea viață grea în Croația! Câte bilete a vândut Hajduk pentru meciul cu FCSB

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 14:25

FCSB va juca joi, de la ora 21:45, în prima manșă a turului III preliminar din Europa League, în deplasare, cu Hajduk Split, unde atmosfera va fi ostilă pentru români.

Cu două zile înainte de primul joc, Hajduk Split a vândut 12.000 de bilete. Stadionul Poljud, unde se dispută partida, are o capacitate de 34.000 de locuri și până la ora partidei se așteaptă ca toate tichetele să fie vândute.

FCSB nu organizează deplasarea în Croația. Românii vor merge pe cont propriu la partida de joi. În jur de 100 de suporteri steliști ar urma să încurajeze formația lui Nicolae Dică.

Vedetele lui Hajduk Split

  • Hajduk Split - FCSB, prima manșă a "dublei" din turul III al preliminariilor Europa League, se joacă joi, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro. Returul se va disputa o săptămână mai târziu.

 Citește și: EXCLUSIV » Sunt probleme serioase pe piața drepturilor TV » De ce NU vedem la televizor meciurile echipelor românești din Europa League

 Citește și:  HAJDUK SPLIT - FCSB // Incredibil: la Split e tot un câmp de cartofi! Detalilul care poate fi decisiv în Hajduk - FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
spinoza
spinoza  •  07 August 2018, 21:26

Croatii nu vor avea nimic? Numa' ai nostri vor avea viata grea? Eu cred ca-i invers... Presiunea publicului isi va spune cuvantul si croatii isi vor pierde capul!

hitman222
hitman222  •  07 August 2018, 16:55
Postat de daweirl pe 07 August 2018, 16:12

Un fel dar tu esti liderul prostalailor ...

Mai lider ca tine nu exista hirlandeze prostalau.

sibelius
sibelius  •  07 August 2018, 16:44
Postat de chromophobia pe 07 August 2018, 15:44

Clubul lui Becali mai dovedeste inca o data ce relatie are cu suporterii.Nu organizeaza nimic.Becali habar n-are cum sa se apropie de suporteri si cum sa le ia banii.Cand prezinta un jucator,o face doar pe site-ul clubului,ii ia capul jucatorului si il "lipeste" pe oricare corp.Vai de capul lor.Si asta este un motiv de a plecat Peluza Sud pe langa sigla.Acum se strang pe stadion cati se strangeau doar cei de la Peluza Sud.Daca mai vorbim si de Nord,dam statisticile peste cap

Toata lumea plange dupa "minunatele galerii" care se faceau de *** pe unde puteau(in tara, afara, pe propriul stadion). Pentru niste oameni normali o "excursie" la un meci al lui Hajduk e un fel de safari. CFR nu o sa aiba probleme...daca vor juca cu Legia portavocea si cele doua difuzoare care formeaza galeria vor avea loc rezervat in charter.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează