INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - UTRECHT 3-1

Lăcătuş: "Apostol a ieşit accidentat, are întindere sau ruptură musculară"

Iulian Apostol
Iulian Apostol

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Marius Lăcătuş le transmite elevilor săi să rămînă la fel de concentraţi şi motivaţi şi în meciurile care urmează. Antrenorul spune că a fost nevoit să-l înlocuiască pe Iulian Apostol, după pauză, acesta accidentîndu-se.

"Sper ca jocul Stelei să fie cel puţin la nivelul din această seară. Ne respectăm adversarii, ştiam forţa echipei oaspete, că nu va fi uşor. De la mijloc în sus, Utrecht are jucători care pot face oricînd diferenţa, contra oricui.

Sper să tratăm cu aceeaşi seriozitate şi următoarele jocuri. E o victorie care le dă mai multă încredere jucătorilor, ne asigură linişte pentru pregătirea meciurilor cu Rapid din campionat şi cupă, sper să obţinem rezultate pozitive. E importantă maniera în care tratezi jocurile pe care le ai de disputat.

Apostol a ieşit accidentat, se pare că are întindere sau ruptură musculară.

Suporterii vor veni în număr mai mare din moment ce jucăm bine. Chiar dacă la Bistriţa am făcut o ruşine de joc, suporterii au fost alături de echipă şi au susţinut-o", a spus Lăcătuş în cadrul conferinţei de presă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
gabic05
gabic05  •  05 Noiembrie 2010, 09:17

Din pacate Steaua nu a fost in stare in prima repriza sa lege 3 pase. Am incercat dar fara succes sa numar 3 pase legate si nu am reusit. Sa fim sinceri Steaua a castigat printr-un miracol meciul cu Utrecht. Raman suporter stelist pe viata, asta ramane in sange, dar nu imi place ce vad.

islaz
islaz  •  05 Noiembrie 2010, 09:06

MUCLES crezi ca te afli pe maidan la Urziceni sau in Moldavia ta draga,curios cand te scoate de la joc imediat te accidentezi,tu sa sti chiar ai mutra de MUCLES adica de muci.

islaz
islaz  •  05 Noiembrie 2010, 09:03

Apostol si Tanase,mai ales ultimul sant o rusine pt.ce au jucat aseara,consumatorul de Tanase e jaf pe fata,cine il sustine ba fratilor pe asta.....precis ciobanica sula mica.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează