INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC COPENHAGA - STEAUA, JOI, 20:00, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Laurenţiu Reghecampf nu concepe eliminarea din Europa: "Ar fi frustrare şi durere mare!"

Articol de - Publicat marti, 04 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 decembrie 2012 20:22

Reghe spune că ar fi imposibil de suportat ca Steaua să rămînă acasă cu 10 puncte, dar atrage atenţia că danezii de la Copenhaga "formează o echipă teribilă"


Pentru Steaua, meciul cu Copenhaga e de totul sau nimic. Adică de calificare în primăvară sau de eliminare din Europa. Laurenţiu Reghecampf simte presiunea şi dă asigurări suporterilor: "Eu ştiu ceva. Eu, jucătorii, staff-ul, toţi cei care formăm Steaua vom face totul pentru a ne califica, mai departe rămîne să vedem ce va fi joi".

Chiar dacă antrenorul de 37 de ani susţine că "nu Europa League e principalul obiectiv al nostru, ci cîştigarea campionatului", el consideră că s-ar produce o mare ruptură la Steaua dacă se va rata calificarea: "Ar fi o durere nu mare, ci foarte mare, una teribilă! În plus, să rămînem acasă cu 10 puncte ar însemna o frustrare poate imposibil de trecut".

"Szukala nu poate"
Reghecampf are şi o veste nu tocmai bună în privinţa unuia dintre jucătorii cei mai importanţi. "Din păcate, Szukala nu va putea să evolueze. A fost în Germania, a stat 4 zile la clinica lui Tommy Neubert, însă nu cred că va putea să joace joi", a spus Reghe duminică seară, la Recursul etapei. Soperul polonez va fi însă bun de joc pentru derby-ul de luni seară, cu Astra.


Şi-au umilit rivalele în Europa
În ultimul deceniu, nu numai că Steaua e echipa care a reuşit cele mai importante rezultate în Europa, dar îşi surclasează adversarii din campionatul intern atunci cînd vine vorba despre meciuri jucate. Roş-albaştrii au aproape dublu decît Dinamo şi de 3 ori mai multe ca actuala campioană, CFR Cluj.

Echipa Meciuri în Europa (2003-2012)
Steaua 105
Dinamo 56
Rapid 46
CFR 29

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
cfrclujole
cfrclujole  •  03 Ianuarie 2013, 23:04

zdfsgfdx

cfrclujole
cfrclujole  •  03 Ianuarie 2013, 23:04

sefsrgftrds

titi54
titi54  •  04 Decembrie 2012, 17:58

Sunteti ca si eliminati ,behaitoarelor. FC Copenhaga-FC Cacareaza-3-1

Vezi toate comentariile (11)
Comentează