INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEIPZIG - U CRAIOVA 3-1

LEIPZIG - U CRAIOVA 3-1 // Presa din Germania, necruțătoare cu prestația oltenilor: "Craiova pur și simplu n-a existat"

Foto: twitter.com/DieRotenBullen
Foto: twitter.com/DieRotenBullen

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 23:08

LEIPZIG - U CRAIOVA 3-1 // Câștigătoarea Cupei României a fost dominată categoric pe Red Bull Arena din Leipzig, iar presa din Germania a fost neiertătoare cu prestația românilor. 

"Am făcut o partidă aproape perfectă, în ciuda lipsei ce concentrare din fața porții. Golul primit e enervant, pentru că meciul era practic jucat. Dar sunt încrezător că vom câștiga și returul de la Craiova", a declarat Ralf Rangnick, antrenorul de 60 de ani al celor de la Leipzig. 

Nici cotidianul german Bild nu a fost mai blând cu prestația românilor: "În duelul cu piticii din România, RB a irosit foarte multe ocazii, ratând astfel un festival de goluri. Leipzig a avut 80 la sută posesie în prima repriză și 8 șuturi la poartă. Craiova pur și simplu n-a existat".

"Cred că 3-0 era un scor mai aproape de adevăr. Trebuia să înscriem mai multe goluri"
Willi Orban, căpitan RB Leipzig

"Golul primit în prelungiri umbrește victoria lui RB Leipzig. Craiova a fost inofensivă"
SID, agenție germană de presă

Vezi și: Devis Mangia, criză de nervi imediat după meci: "Ragazzi, aici se termină discuțiile!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
maxp
maxp  •  10 August 2018, 10:15

Diferenta dintre cele 2 campionate este absolut imensoida. Asa ca poate ar trebui sa ne gandim mai mult in legatura cu cei care nu joaca toate minutele echipelor de club in Germania cand vine vorba de selectia echipei nationale, ca poate totusi e mai greu sa joci acolo si chiar aia sunt mai fotbalisti ca toate gloabele ce la ora actuala reprezinta "vedetele" echipei noastre nationale.

aius
aius  •  10 August 2018, 08:27

Greu cu nemtii,foarte greu !Echipa puternica, ce sa mai !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 August 2018, 05:49

am avut...noroc...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează