INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL

Jurgen Klopp, după umilința suferită pe Anfield: „Nu mi-am recunoscut echipa. Dar aș proceda la fel”

Jurgen Klopp/ foto Imago Images
Jurgen Klopp/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 09:47 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 10:31

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a comentat înfrângerea umilitoare cu Atalanta, scor 0-3, în prima manșă din „sferturile” Europa League. Returul are loc pe 18 aprilie.

Klopp a odihnit o parte dintre titulari, precum Salah, Luis Diaz, Szoboszlai și Robertson, însă a declarat că nu și-ar schimba decizia dacă ar putea lua meciul de la capăt.

„Iordănescu a tras sforile să revină la națională” » Pițurcă face dezvăluiri tari: „Dacă știam că vine el...” + Scena din avion: „Era transfigurat”
ROMÂNIA
„Iordănescu a tras sforile să revină la națională” » Pițurcă face dezvăluiri tari: „Dacă știam că vine el...” + Scena din avion: „Era transfigurat”

Jurgen Klopp: „Nu mi-am recunoscut echipa. Dar aș proceda la fel”

„A fost un meci îngrozitor, oh, Doamne. Am început foarte bine și apoi nu am mai continuat la fel. Chiar înainte ca ei să înscrie, am pierdut un pic ritmul. Nu mi-am recunoscut echipa, a fost foarte ciudat”, a spus Klopp, citat de Daily Mail.

Întrebat dacă își reproșează că a menajat o parte dintre titulari, neamțul a replicat: „Înțeleg întrebarea sută la sută, dacă pierdem un meci, așa este, de vină sunt schimbările. Dar unul dintre motivele pentru care aș face exact același lucru din nou este că, dacă vrem să fim buni în restul sezonului, trebuie să facem schimbări.

Eu sunt responsabil pentru acest rezultat în primul rând, știu asta. Dar decizia cu privire la echipa de start ar rămâne aceeași”.

Liverpool a fost executată acasă de Atalanta 0-3, italianul Scamacca reușind o „dublă”.

Atalanta a spulberat-o pe Liverpool chiar pe Anfield Road, 3-0, și are prima șansă la calificarea în semifinale. Meciul serii din Europa League a fost unul spectaculos, cu un ritm alert și cu ocazii importante la ambele porți, ratate de Pasalic, Nunez sau Elliot.

Pe finalul primei reprize, în minutul 38, Atalanta a dat lovitura. Atacantul Gianluca Scamacca (25 de ani) a reușit să-l învingă pe Kelleher cu un șut din prima, de la 12 metri.

După pauză, italienii au reușit să reziste atacurilor lui Liverpool, deși Klopp i-a băgat la pauză pe Salah, Diaz, Szoboszlai și Robertson. Mai mult, tot oaspeții au dat lovitura.

Prin același Scamacca, care a punctat în minutul 60, cu un șut de la marginea careului mic. Pe final, după ce golul lui Salah a fost anulat pentru ofsaid (78), Atalanta a făcut 3-0. Pe contraatac, Pasalic a trimis mingea în poartă, din 7 metri, după ce Kelleher a respins șutul lui Ederson. S-a terminat 3-0, iar italienii visează la semifinale.

Citește și:

Răzvan Lucescu a pierdut primul turnir cu Brugge » 3 victorii ale gazdelor în „sferturile” Conference League
SFERTURI
Răzvan Lucescu a pierdut primul turnir cu Brugge » 3 victorii ale gazdelor în „sferturile” Conference League
Newcastle va vinde tricouri speciale pentru fanii surzi sau cu deficienţe de auz: „Să simtă toată atmosfera şi entuziasmul!”
PREMIER LEAGUE
Newcastle va vinde tricouri speciale pentru fanii surzi sau cu deficienţe de auz: „Să simtă toată atmosfera şi entuziasmul!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
tristan
tristan  •  12 Aprilie 2024, 10:22

Decizia ar rămâne aceeași și tot ați pierde . Atalanta nu e o echipa pe care s o bata Liverpool cu echipa a 2 a. De ce s au mai calificat până aici dacă bagă echipa 2 a in sferturi? Înțeleg că e primordial campionatul dar și Arsenal și City joaca in sferturi și nu în Europa League

armand
armand  •  12 Aprilie 2024, 10:17

Aroganta se plătește! Rar mi-a fost dat să văd atâta indolenta și nepăsare că la ratările monumentale ale uruguayanului. Oricum Casperini a pregătit tactic perfect meciul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează