INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC BOTOȘANI

„În ce limbă să-i spun lui Mourinho că-l bat?” » Marius Croitoru, savuros după tragerea la sorți din Europa League

Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria)
Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria)

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2020 22:12 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 22:25

Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). 

  • Meciul din turul 2 preliminar, cu Shkendija, e programat pe 17 septembrie. Eventualul duel cu Tottenham s-ar disputa pe 24 septembrie. 

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a analizat posibilul duel contra lui Spurs. „Chiar dacă vi se pare absurd, meciurile cu echipele mari sunt mult mai ușor de abordat”, a spus acesta în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Marius Croitoru despre Tottenham, posibilul adversar al lui Botoșani din Europa League: „Facem parte din două lumi diferite”

Întrebat de moderatorul TV ce i-ar spune lui Jose Mourinho, antrenorul englezilor, Marius Croitoru a oferit un răspuns haios: „Ce să-i zic? N-o să am multe să-i spun. În ce limbă să-i spun că-l bat? Și dacă nu înțelege? (n.r. râde).

„Suntem în două lumi diferite, ca mentalitate, fotbal, tot. Asta e realitatea, ei au fotbalul lor, noi pe-al nostru, din păcate”

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Eventuala partidă dintre FC Botoșani și Tottenham s-ar disputa în România. Stadionul nu este însă sigur. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, afirma astăzi, în direct la GSP Live, că arena din Botoșani ar mai avea nevoie de ceva îmbunătățiri. Croitoru a dezvăluit numele a două orase în care duelul ar putea să se dispute: „Nu știu sigur, pentru că nu mă pricep la astfel de lucruri, dar am putea juca la Cluj sau la București, dacă nu ne suprapunem cu meciul lui FCSB”.

Rezultatele lui Tottenham cu echipele din România:

  • 71/72, Uefa: Tottenham Hotspur - Rapid 3-0 / 2-0;
  • 71/72, Uefa: UTA Arad - Tottenham Hotspur 0-2 / 1-1;
  • 06/07, Uefa: Tottenham Hotspur - Dinamo 3-1.

VIDEO Valeriu Iftime, despre Adrian Petre: „Dacă pleacă Dugandzic, sunt dispus să fac un transfer pentru Adrian Petre, chiar cu bani”

Citește mai multe știri din Europa League:

Presa din Cehia a prezentat-o pe FCSB drept: „Fosta Steaua București, câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni din 1986”

Presa din Marea Britanie, despre posibilul meci dintre Tottenham și Botoșani: „Un coșmar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
silviu
silviu  •  02 Septembrie 2020, 09:19

Foarte bine, Marius! Arata ca ai tupeu, nu ca nulitatea de Petrescu Dan care se plange ca toti adversarii cfr-ului sunt favoriti si au echipe mai bune, chiar daca sunt din lumea a 6-a a fotbalului!

10216741700672837
Kevin Mann  •  02 Septembrie 2020, 08:52
Postat de Catalin Tutuman pe 02 Septembrie 2020, 08:01

figuri de antrenor pe asta croitul asta...ba saracule stai cuminte ca antrenezi si tu de 3 zile si esti vai mama ta...tu vb de nume mari in fotbal si tu esti nimeni in drum ca antrenor mare nu esti si nici nu dai sperante.

Nu fi rău! Croitoru este “ entitled to his opinion” din cauză că e antrenor. Atât! Dacă îl pui față în față cu orice antrenor mare din lume (Mourinho, Guardiola, Simeone), oamenii ăia i-ar întinde mâna și l-ar considera unul dintre ei, chiar dacă e din Romania și nu are un CV ca al lor. —— Adevăru-i că rumânu’ îi mare hater, de la Burebista și Decebal până în zilele noastre...

mal.
mal.  •  02 Septembrie 2020, 08:32

Ia întreabă-l, dând din mâini, cum se obține licența de antrenor! In rest, de tupeiști fără minte, sunt satul!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează