INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC BOTOȘANI

Presa din Marea Britanie, despre posibilul meci dintre Tottenham și Botoșani: „Un coșmar!”

Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria)
Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria)

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2020 17:24 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 17:55

Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca în turul 3 preliminar din Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). 

  • Meciul din turul 2 preliminar, cu Shkendija, e programat pe 17 septembrie. Eventualul duel cu Tottenham s-ar disputa pe 24 septembrie. 

Presa din Albion a analizat tragerea la sorți de astăzi. Cel mai mare impediment remarcat de britanici este distanța pe care Spurs ar trebui s-o parcurgă pentru a juca meciul cu formația pregătită de Marius Croitoru.

FC Botoșani poate întâlni Tottenham în Europa League

  • „Încă o deplasare pentru Tottenham, dacă ajunge în turul trei preliminar” - football.london 
  • „Tottenham, în fața unei noi deplasări obositoare. Dacă va trece de bulgari, Spurs trebuie să se reîntoarcă în Balcani după o săptămână pentru a juca împotriva unui outsider” - Evening Standard 
  • „Dacă Tottenham trece de bulgari, va călători fie în România, fie în Macedonia pe 24 septembrie, în ceea ce se dovedește un start deloc ideal pentru antrenorul portughez. Tottenham a avut parte de o tragere la sorți de coșmar” - tottenhamblog.com

Eventuala partidă dintre FC Botoșani și Tottenham s-ar disputa în România. Stadionul nu este însă sigur. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, afirma astăzi, în direct la GSP Live, că arena din Botoșani ar mai avea nevoie de ceva îmbunătățiri. 

Tottenham, fostă finalistă de Liga Campionilor

Tottenham este finalista penultimei ediții de Liga Campionilor. Jose Mourinho are la dispoziție un lot cotat la 721 de milioane de euro, dar a avut un sezon sub așteptări. Londonezii au terminat ediția precedentă de Premier League pe locul 6, la 40 de puncte în spatele campioanei Liverpool. 

Rezultatele lui Tottenham cu echipele din România:

  • 71/72, Uefa: Tottenham Hotspur - Rapid 3-0 / 2-0;
  • 71/72, Uefa: UTA Arad - Tottenham Hotspur 0-2 / 1-1;
  • 06/07, Uefa: Tottenham Hotspur - Dinamo 3-1.

VIDEO Valeriu Iftime, despre Adrian Petre: „Dacă pleacă Dugandzic, sunt dispus să fac un transfer pentru Adrian Petre, chiar cu bani”

Europa League. CFR Cluj, ghinionistă la tragerea la sorți! Cum a ratat campioana șansa de a merge direct în play-off

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
780708698710213
Razvan Claudiu  •  02 Septembrie 2020, 10:11
Postat de Silviu Pop Sese pe 01 Septembrie 2020, 21:26

eee mai citeste si tu o carte de geografie. Si daca nu accepti ca suntem geografic in balcani , atunci macar ca mentalitate suntem acolo. Dar ai dreptate , englezii sunt ignoranti.

Da prietene, e sigur . Romania nu se situeaza geografic in peninsula Balcanica ! Pune mana pe o carte de Geografie !

yonkers
yonkers  •  02 Septembrie 2020, 07:19
Postat de alenb pe 01 Septembrie 2020, 19:39

Nu pot ateriza la Suceava, avionul lui Tottenham e prea mare pentru pistele aeropoartelor romanesti de provincie asa ca Spurs va trebui sa aterizeze la Bucuresti si sa faca 10 ore pana la Botosani cu autocaru pe un drum plin de carute si balegar, plus ca aia au doar hoteluri de ***, cred ca Spurs o sa-i plateasca sa vina ei la Londra.

Meciul se va disputa la Cluj. A spus patronul echipei, Iftimie.

luisharcsa
luisharcsa  •  02 Septembrie 2020, 06:42
Postat de Cosmin Bajescu pe 01 Septembrie 2020, 20:14

Englezi ignoranti! Romania nu este in Balcani. Peninsula balcanica se termina la Dunare !

Esti sigur? Ia mai incearca odata.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează