INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - STEAUA ROȘIE 1-2

Marius Șumudică, bulversat după CFR - Steaua Roșie: „Nu știu ce să mai cred, mă aștept la orice. Nu mai depinde de mine” + Vestea care l-a surprins: „Da? Incredibil!”

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. Campioana României va evolua în grupele UEFA Conference League. +25   FOTO
CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. Campioana României va evolua în grupele UEFA Conference League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 00:15 / Actualizat vineri, 27 august 2021 00:30

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. Campioana României va evolua în grupele UEFA Conference League. Marius Șumudică (50 de ani) a dat vina pe neșansă și pe lipsa de inspirație a elevilor săi. 

Marius Șumudică a oferit o serie necaracteristică de declarații la finalul partidei cu Steaua Roșie. A apărut mult mai liniștit, iar obișnuitele „înțepături” au lipsit. A oferit însă câteva pasaje interpretabile, în care a spus că nu mai depinde doar de el motivarea jucătorilor. 

Marius Șumudică, după CFR Cluj - Steaua Roșie

„Nu mai știu, mă aștept la orice. Nu știu ce să mai cred, nu mai știu nimic. Azi chiar am jucat bine, am avut penalty, am ratat, dar se întâmplă. Ni s-a dat un penalty din minutul 1. Au fost momente în care am dominat o echipă mult mai puternică decât noi. Ce să le spun în vestiar? Să ridice capul. Am avut o sumedenie de ocazii. Ei nu au avut nimic, cred că jucătorul meciului este portarul advers. 

Arlauskis joacă cu injecții și cu infiltrații de 4 partide. Azi nu a mai putut.

În două zile vine un meci extraordinar de dificil, cu FCSB. Dar dacă vom juca cum am jucat astăzi, sigur vom câștiga. S-au făcut unele greșeli astăzi, penalty ratat. Am fost peste ei. Felicit și publicul, care a fost alături de noi și ne-a susținut.

Este o atmosferă foarte apăsătoare în vestiar. Nu știu dacă mai depinde doar de mine. Eu încerc pe cât posibil, dar nu știu dacă mai depinde doar de mine. Sunt momente în care nu mai depinde de mine. Nu vreau să îmi acuz jucătorii, dar dacă un arbitru din Anglia vine și dă un penalty ca cel din minutul 4...

Îmi pare rău pentru Pufi, dar face o gafă, le pune mingea pe tavă. Am început să mă obișnuiesc. Ce pot să fac mult?”, a spus Marius Șumudică, la Pro X. 

Întrebat despre suporterii care i-au strigat „Demisia!” la finalul partidei, Șumudică a răspuns scurt: „Nu am auzit nimic despre asta”. 

Șumudică, surprins de calificarea lui Lincoln Red Imps în grupele Conference League

CFR Cluj a început campania europeană împotriva lui Lincoln Red Imps, campioana din Gibraltar. Adversara „feroviarilor” din turul I preliminar al Ligii Campionilor a ajuns în grupele Conference League, după ce a eliminat-o pe Riga FC din Lituania (3-1 după prelungiri). Vestea l-a surprins pe Marius Șumudică. 

„Vom vedea ce grupă avem. Suntem într-o competiție europeană, suntem pe primul loc cu maximum de puncte. Incredibil! S-a calificat Lincoln? Să vadă lumea cu cine am jucat. Îi felicit!”, a declarat Șumudică. 

VIDEO Iuliu Mureșan: „Relația dintre Șumudică și suporterii CFR-ului s-a stricat”

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie

Cristian Bălgrădean a început meciul dintre CFR Cluj și Steaua Roșie pe banca de rezerve. Marius Șumudică l-a introdus la pauză, în locul lui Arlauskis, dar s-a dovedit a fi o mutare total neinspirată.

CFR Cluj a început curajos repriza secundă. A dus mulți oameni în preajma careului advers, iar Petrila a fost printre cei mai activi fotbaliști „feroviari”. Tânărul mijlocaș al campioanei României a pierdut însă o minge în minutul 53, șutând slab, în blocaj.

+21 FOTO

Steaua Roșie a plecat pe contraatac, dar faza părea irosită. Bălgrădean a intrat în scenă și a comis-o incredibil. A ieșit din poartă mult prea relaxat, a lovit greșit mingea și a degajat-o direct în piciorul lui Pavkov.

De la 25 de metri, sârbul a trimis mingea în poarta goală. Marius Șumudică a fost surprins de camerele TV făcându-și semnul crucii pe marginea terenului, șocat de gafa portarului.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Steaua Roșie:

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie! » Șumudică și-a făcut cruce pe margine!

Vocile Gazetei » CFR Cluj - Steaua Roșie, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Justin Gafiuc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
972520872778599
Carlos Mendoza  •  27 August 2021, 07:54

Așa este cand Kovacs e MVP, an după an.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  27 August 2021, 07:53

Așa este cand Kovacs e MVP, an după an.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  27 August 2021, 07:25

Un mascarici de antrenor, un bufon. E tare-n gura, tupeu mare, altele, cum s-a mai constatat, mici

Vezi toate comentariile (17)
Comentează