INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLAY-OFF

Detaliul care-l îngrijorează pe Marius Șumudică înainte de Steaua Roșie - CFR Cluj: „Am crezut că am aterizat la Dubai”

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Articol de , - Publicat luni, 16 august 2021 19:59 / Actualizat luni, 16 august 2021 23:17

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, meciul tur al campioanei României cu Steaua Roșie Belgrad. 

  • Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj, turul play-off-ului Europa League, se joacă marți, 17 august, începând cu ora 22:00.
  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, jurnaliștii Gazetei Sporturilor, se află în Belgrad (Serbia), de unde transmit cele mai noi informații legate de partida dintre Steaua Roșie și CFR Cluj.

Marius Șumudică, înainte de Steaua Roșie - CFR Cluj: „Am crezut că am aterizat la Dubai”

Marius Șumudică, cel care a purtat un dialog tensionat cu unul dintre trimișii GSP în Serbia, a afirmat că își dorește „un rezultat care să ne dea speranțe la calificare” și s-a declarat îngrijorat de temperatura de la Belgrad, care a depășit 35 de grade Celsius astăzi. Totuși, mâine, la ora meciului, temperatura anunțată este de 21 de grade Celsius. 

„E un război, format din două bătălii. E clar că mâine e prima bătălie. Dacă pierzi toți soldații, a doua bătălie cu cine o mai câștigi? E clar că îmi doresc un rezultat care să ne dea speranțe la calificare. Niciodată n-am pregătit un meci ofensiv sau defensiv. O echipă e formată atât din apărători, cât și din atacanți. 

E clar că va fi o problemă cu temperatura. Nu doar pentru noi, ci și pentru ei. Când m-am dat jos din avion, am crezut că am aterizat la Dubai. Va fi foarte cald, apăsător, plus stadionul ăsta, cu fanii care emană căldură. La nivelul solului cred că-s 50 de grade. Ne pregătim ghetele. Mi-am lăsat maioul la hotel, intrăm la treabă.

Steaua Roșie e un club puternic, care a jucat în Champions League. E clar că fanii nu-s fericiți cu ce e de față. Mai departe, pe cine e presiune, la fiecare antrenor nu contează trecutul, viitorul, ci prezentul”, a spus Șumudică. 

„Am încredere în grupul pe care-l conduc. Am două luni la această echipă, în care am pierdut două meciuri, unul dintre ele care oricum ne-a calificat, în rest avem victorii. Suntem liderul campionatului, ce-și dorește mai mult un antrenor decât să aibă 5/5, să joace mâine cu un stadion plin? 

Ce să-mi doresc mai mult de atât? Am niște băieți adorabili, care muncesc zi de zi, vom vedea ce se va întâmpla mâine. Suntem pregătiți”, a concluzionat antrenorul. 

Ce a declarat Mario Camora:

  • „Ne așteaptă un meci foarte greu. Știm că ei vor juca sub o mare presiune. Suntem pregătiți. E ultima șansă pentru noi să mergem în grupele Europa League. Gândim pozitiv, vrem să trecem. Vor fi două meciuri foarte grele. Acum nu mai contează că vom juca meciul decisiv la Cluj pentru că golul în deplasare nu mai are importanță”
  • „Pentru ambele echipe căldura va fi un adversar. E bine că vom juca totuși la ora 21:00. Va fi greu pentru ambele. Va fi o atmosferă frumoasă în tribune. Din păcate pentru noi, dacă am fi cerut o amânare, probabil că n-am fi primit-o. Așa e în România, parcă nu ar conta pentru coeficient”
  • „Steaua Roșie nu e foarte diferită față de Young Boys. Poate ca viteză, însă la nivel calitativ nu-s diferențe. Au foarte multă calitate. Vom da totul pentru a putea scoate un rezultat bun”

Ofertă pentru Șumudică! Are viitorul asigurat dacă pleacă de la CFR Cluj 

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, este curtat de Kayserispor, echipă care a terminat pe locul 17 ultimul sezon din Turcia.

Din informațiile GSP, cei de la Kayseri sunt tentați să îl readucă pe Șumudică pe banca tehnică, mai ales după ce au aflat că scaunul acestuia la CFR se poate clătina.

Șumudică, tehnicianul lui Kayserispor între iulie 2017 și mai 2018, a rămas în relații bune cu șefii clubului și ar fi tentat să se întoarcă, în cazul în care se va despărți de campioana României.

În noul sezon, Kayserispor, pregătită în prezent de Yalcin Kosukavak, a debutat cu un eșec usturător, 0-3 în deplasarea de la Altay.

În lotul echipei este portarul român Silviu Lung Jr. Și Dan Petrescu a antrenat-o recent pe Kayseri, însă „Bursucul” a rezistat doar 45 de zile în Turcia, țară în care Șumudică le-a mai condus pe Gaziantep și Rizespor.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

STEAUA ROȘIE – CFR CLUJ. Fierbe Marakana, iar „Delije” va da tonul!

Șumudică, dialog tensionat cu trimisul GSP în Serbia: „De ce ați venit la conferință?!” / „Următoarea întrebare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
robotzel
robotzel  •  17 August 2021, 16:54

Cand FCSB solicita amanari era rau si toti sareau in sus de oftica. acum cand cere *** nu mai spune nimeni nimic. nu? nu vad comentarii pe tema asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

senin
senin  •  17 August 2021, 00:25

Asta e, ce-o fi o fi!

839079736163456
Runceanu Teodor-Gabriel  •  16 August 2021, 23:43

Urmează sa fi înlocuit, dacă Gigi nu are semnătura lui Edi pe contract azi... El va fi următorul antrenor la CFR. Dacă Edi a semnat, tu Shumy mai stai 2 etape antrenor la CFR, indiferent de rezultate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează