INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - GAZ METAN 3-1

Mediaşul a capotat în capitala Austriei » Timizi la porţile Vienei

Florin Lazăr (stînga) și colegii
săi par prea mici pentru
grupele Europa League
Florin Lazăr (stînga) și colegii săi par prea mici pentru grupele Europa League

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 01:20

Doar golul de senzaţie al lui Breeveld a şters din senzaţia palidă a evoluţiei

Click aici pentru cele mai tari imagini ale partidei!

Doar golul de senzaţie al lui Breeveld a şters din senzaţia palidă a evoluţiei

Click aici pentru cele mai tari imagini ale partidei!

Vezi aici rezumatul video!

Ce debut nefericit pentru Mediaş în faţa unui adversar accesibil, Austria Viena! E drept, ajutaţi şi de asistentul Zhuk, vienezii l-au învins pe bravul Pleşca chiar în debut. Din ofsaid, Suttner a ţîşnit în banda stîngă, a pătruns în careu şi i-a pus pe tavă o minge căpitanului Linz, pentru cel mai simplu gol al unui atacant (7).

Medieşenii nu au avut timp nici de lamentări, pentru că austriecii s-au dezlănţuit la poarta lui Pleşca, însă Margreitter nu a nimerit ţinta. Incomodaţi de presingul gazdelor, elevii lui Pustai au păşit timid în jumătatea adversă, dar minunea s-a întîmplat. Breeveld a inventat o centrare care s-a dus glonţ în vinclu, cu o traiectorie aiuritoare şi pentru portarul Grunwald (24).

Au scăpat lejer
Crezînd că scenariul Mainz e posibil din nou, Gaz Metan s-a retras în carapace, lăsîndu-i pe austrieci la cîrma jocului. Fals! Pentru că jucătorii Austriei au studiat cu minuţiozitate miracolul din Mediaş, neutralizîndu-l aproape perfect. Brazilianul Barazite a făcut proba perfectă a unei borne bifate la Arsenal, reuşind să înscrie în prelungirile primei reprize, la o bîlbîială din careu.

Apoi, la reluare, acelaşi Barazite i-a pierdut din dribling pe Todea şi Buzean, aducînd un avantaj liniştitor (61). Un dezastru s-a prefigurat pentru trupa lui Pustai, însă Junuzovici a ratat din orice unghi şi poziţie. Cînd s-au trezit medieşenii, totul era prea tîrziu. Petre a fost blocat pe final (87), iar Bawab a driblat în cascadă, doar pentru nota sa individuală (90).


"Din păcate, am primit gol foarte repede la început şi în ultimele secunde ale primei reprize. Singurul lucru pozitiv e că am reuşit să marcăm. Va fi foarte greu în retur, dar nu imposibil"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

"Au fost superiori, dar calificarea se joacă. Au alergat mai mult ca noi, au avut posesie şi astfel au fost mai periculoşi în faţa porţii. Noi nu am reuşit mai mult de 3 pase să ţinem de minge. Să sperăm că vom întoarce rezultatul"
Cristian Todea, căpitan Mediaş

"Am jucat cu o echipă foarte bună, nu ne-am aşteptat să luăm gol repede. A venit şi golul doi, am încercat să jucăm şi noi ceva, dar nu ne-a ieşit. Ne vom bate pentru calificare în retur"
Thaer Bawab, atacant Gaz Metan

"Din păcate, le-am făcut cadou cele trei goluri care au venit pe greşelile noastre. Va fi foarte greu în retur, trebuie să sperăm la un miracol. Şi şansa a fost de partea lor. Nu cred că am făcut un joc rău"
Răzvan Pleşca, portar Gaz Metan

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
libertinu
libertinu  •  20 August 2011, 11:47

gazu sper sa bata in retur dar e greu,adevaru e ca sunt o echipa buna cu un antrenor bun dar nu atat de buna incat sa elimine austria viena si am un mesaj pt cei de la gazeta sa ma lase naibii cu reclamele pe net ca ma innerveaza adica stiu ca e criza si fac orice pt sponsori dar sa nu ma innebuneasca atat

intruder
intruder  •  19 August 2011, 17:45

ce sa`i faci frate... asta se intampla cand stai cu curu in poarta... dupa prestatia de aseara nu meritam grupe domnule profesor... n`avem lot ptr asa ceva

tripp
tripp  •  19 August 2011, 13:16

era sa uit, il vrei pe barazite la steaua? hehehe... :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează