INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - STEAUA ROȘIE BELGRAD 1-2

„Centralul” Michael Oliver i-a uluit pe ardeleni! Ce s-a întâmplat la faza penalty-ului din CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2

Momentul în care Degenek cade în careul lui CFR Cluj / FOTO: Alexandra Fechete +25   FOTO
Momentul în care Degenek cade în careul lui CFR Cluj / FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021 22:14 / Actualizat joi, 26 august 2021 23:44

Steaua Roșie Belgrad a deschis scorul în minutul 4 cu CFR Cluj dintr-un penalty greu de deslușit. „Centralul” Michael Oliver, plasat excelent, nu a ezitat însă la duelul dintre Graovac și Degenek. 

Michael Oliver (36 de ani), unul dintre cei mai bine cotați arbitri britanici, a luat o decizie radicală în minutul 3 al partidei dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad. La un corner executat de sârbi din flancul stâng al atacului, Daniel Graovac l-a avut în marcaj pe Milos Degenek. Fundașul central advers a pornit lansat de la marginea careului de 16 metri și a căzut la 6 metri de poartă împreună cu stoperul campioanei noastre. 

Michael Oliver, penalty în CFR Cluj - Steaua Roșie 

Mingea a ieșit în aut de poartă, moment în care fotbaliștii campioanei României răsuflau ușurați că au ieșit cu bine din acea fază. Apoi „centralul” a arătat brusc punctul cu var, în timp ce inclusiv adversarii păreau resemnați și încercau să se replieze rapid în propria jumătate. 

Reluările au prezentat duelul de la mare distanță și nu au lămurit faza,dar sugestive sunt explicațiile teatrale ale arbitrului britanic. Oliver îi explică lui Camora că Graovac l-ar fi tras pe Degenek și l-a doborât în timpul cursei spre balon. 

„Centralul” Michael Oliver i-a uluit pe ardeleni! Ce s-a întâmplat la faza penalty-ului din CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2
Michael Oliver îi explică lui Camora ce s-a întâmplat în minutul 3 / FOTO: Captură @Pro X

Michael Oliver, cel mai bine cotat arbitru al Angliei

Michael Oliver este cel mai bine cotat arbitru al Angliei. A condus și 3 partide la Euro 2020. Pe plan intern a condus 4 finale importante: Community Shield în 2014, Cupa Ligii Angliei în 2016, Cupa Angliei în 2018 și 2021.

În aprilie 2018, Oliver a fost în centrul unui scandal. A condus meciul retur dintre Real Madrid și Juventus 1-3, din sferturile de finală ale Champions League. Atunci, la 3-0 pentru Juventus, scor la care urmau prelungiri a dictat un penalty în minutul 90+3, după un contract dintre Benatia și Lucas Vasquez. Decizia la înnebunit portarul Gianlugi Buffon, care a fost eliminat pentru proteste. „Are un coș de gunoi în loc de inimă" și "nu e om, e animal”, a declarat Buffon la adresa lui Oliver.

Oliver a arbitrat meciul FCSB - Rapid Viena 2-1, din play-off-ul Europa League, dar și Suedia - România 2-1, în preliminariile EURO 2020.

VIDEO Marius Șumudică e contestat de un fost elev: „A fost singurul antrenor care m-a scos până-n pauză. Nu e compatibil cu CFR”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Iată grupele Ligii Campionilor: Messi vs. Guardiola, Barcelona pentru Mircea Lucescu, Real Madrid pentru Sheriff Tiraspol

Benjamin Mendy, reținut de poliția din Anglia: 4 capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală » Manchester City l-a suspendat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  27 August 2021, 07:21

O sa-l mustre Vasaras pe Oliver asta, de o sa-i mearga fulgii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează