INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - BEER SHEVA, 22:00, TELEKOM, PROTV, GSP.RO

Mihai Stoica, noi ironii la adresa rivalilor: "Haterii să se lipească de telecomenzi" + Câte bilete s-au vândut până acum pentru meciul cu Hapoel

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 13:30

Mihai Stoica a lansat o nouă serie de ironii la adresa rivalilor din Liga 1 înaintea duelului din această seară, de la ora 22:00, cu Hapoel Beer Sheva.

În plus, directorul sportiv de la FCSB a anunțat și câte bilete s-au vândut pentru meciul de diseară.

"21 000 bilete achiziționate până aseară, acoperișul tras chiar dacă s-a încălzit, condiții de primăvară (europeană)... Casele de bilete sunt deschise și azi...
Haterii să se lipească de telecomenzi", a fost mesajul lui MM Stoica.

mm

"Mă aștept la 30-35.000 de spectatori diseară" Gigi Becali, patron FCSB

  • FCSB - HAPOEL BEER SHEVA, joi, ora 22:00, în direct la TV Telekom Sport 1, Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro
1. FCSB 9p
2. Lugano 3p
3. Viktoria Plzen 3p
4. Hapoel Beer Sheva 3p

02.11 Plzen - Lugano / FCSB - Hapoel Beer Sheva
23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugano

Citește și: Dică, te-ai obișnuit? Becali a anunțat din nou echipa de start pentru meciul cu Beer Sheva: "Putem marca gol oricărei echipe"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Noiembrie 2017, 19:00

Luați *** asta și ascundeti-o ! ....Au ”vândut 21 de mii( ???!!!!) și vin 7 mii !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  02 Noiembrie 2017, 18:12

tov ioanitoaia fa-ti un tablou cu el ca e si frumos *** si pune-l la intrarea jijispsport la voi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wishmaster
wishmaster  •  02 Noiembrie 2017, 17:28
Postat de Ulmanu Ovidiu pe 02 Noiembrie 2017, 16:28

Sa ajungi sa pui pe prima pagina a ziarului numai chipuri de infractori recidivisti....jurnalisti facuti la apelul bocancilor !!!!

bre nea Ovidele, dupa mintea matale aia putina si stand stramb dar judecand drept, care e diferenta intre ce a facut MM si ce au facut Cristiano Ronaldo sau Messi? se cheama ca au facut tot evaziune fiscala si ca la sumele certe din rechizitorii, MM e mic copil pe langa marile vedete? daca Messi si Ronaldo ar fi fost in Romanica, ce crezi matale ... ar fi facut nitel bulau? (asa ca Gica Popescu!) atunci de ce pe MM il consideri infractor si pe aia nu? doar pentru ca sunt celebri sau pentru ca nu poti sa-l suferi pe el? fii integru si injura-i si pe marii fotbalisti care au uzat de fel de fel de inginerii financiare ca sa nu-si plateasca taxele la stat si nu te mai oripila doar de prostul de MM care chiar ca a cazut ca musca-n lapte in dosarul deja cunoscut. dar banuiesc ca n-o s-o faci pentru ca esti doar un hater stupid si las, ca multi altii de aici, mari viteji de tastatura.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează