INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV

„Mircea Lucescu pleacă la iarnă de la Dinamo Kiev” » Surse din cadrul clubului: „E nervos și isteric”

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 14:49 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 15:50

Cotidianul online „Football 24” citează o sursă din interiorul clubului Dinamo Kiev potrivit căreia la finele primei părți a sezonului ar urma ca tehnicianului român să i se rezilieze contractul.

Mircea Lucescu are contract cu Dinamo Kiev până-n 2024. Se pare, însă, că nu-l va duce la bun sfârșit. La nici 24 de ore după eșecul ucrainenilor în fața lui Fenerbahce (0-2), în ultima etapă din grupele Europa League, cotidianul ucrainean "Football 24" citează surse din interiorul clubului potrivit cărora la iarnă ar urma să se tragă linie în relația Luce - Dinamo. 

Radunovic a desființat FCSB într-o singură frază!
FCSB
Radunovic a desființat FCSB într-o singură frază!

„Mircea Lucescu e nervos și isteric, caută vinovați, nu soluții”

„Este o chestiune de timp și de preț. Negocierile au început. În decembrie, se vor așeza în sfârșit la masă și vor ajunge la o înțelegere. Rate, numerar, fără numerar - nu asta este ideea. Cea mai importantă este atmosfera din echipă. Iar în momentul de față se poate rezuma în câteva cuvinte: neacceptare completă și reciprocă, respingere. Mircea Lucescu e nervos și isteric. În interiorul clubului se caută vinovați, mai degrabă decât modalități de a depăși momentul". 

Dinamo a terminat grupa B pe ultimul loc, cu doar un singur punct, iar insiderul celor de la "Football 24" susține că "la urma urmei, trebuie să poți spune «nu» la un moment dat, chiar și unei persoane pe care o respecți. Chiar dacă doare buzunarul. În același timp, nu uitați că acest buzunar a fost destul de plin datorită acestei persoane. Dar trebuie spus «Mulțumesc și toate cele bune». Până la urmă, au fost și momente bune. Ceea ce nu trebuie omis".

1 titluși o Cupă a Ucrainei a câștigat Mircea Lucescu din 2020, de când e antrenor la Dinamo Kiev

3 milioanede euro pe sezon primește Luce la Dinamo Kiev

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Manchester United riscă să dea de Barcelona sau Juventus! Paul Scholes a cedat: „Joc de Liga 3-4”

6500 de morți pe șantiere, dar FIFA le cere țărilor să se „concentreze pe fotbal, nu pe drepturile omului”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
dudash
dudash  •  05 Noiembrie 2022, 02:10

*** ***(***).... karma it's a bitch!!!!....(dobrin, rica,satmareanu,balaci.marcel raducanu,gabor,,bacau ,cluj,pitesti,timisoara,samd.sa traiti toarasu"!!***.vatmanu-i de vina!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florianveress
florianveress  •  04 Noiembrie 2022, 21:37

Îl vrei la 18sb?

trink
trink  •  04 Noiembrie 2022, 19:57

NU ARE BECALI BANI PENTRU LUCESCU SA FIM SERIOSI! DE CSA NICI NU SE PUNE PROBLEMA! INSA DA POATE INVESTI IN GROAPA SI ASA MAINE POIMAINE CRAPA! MACAR O SA PRIMEASCA STADIONUL ALA NOU SI FARA PISTA NUMELE LUI DACA AR DONA PENTRU DOARDIVIZIAB!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează