INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MLADA BOLESLAV - FCSB 0-1

MLADA BOLESLAV - FCSB 0-1 // FCSB transferă un fost triplu campion în Liga 1 după calificarea în play-off! Gigi Becali s-a înțeles cu Adi Popa

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 09:02

FCSB este în play-off-ul Europa League, după victoria obținută în Cehia, 1-0 cu Mlada Boleslav. În tur, scorul a fost egal, 0-0. 

  • FCSB va juca în play-off-ul Europa League cu Vitória Guimaraes SC (Portugalia), care a trecut de Ventspils  (Letonia), 9-0 la general;
  • Meciurile vor avea loc pe 22 august, la Giurgiu, și pe 29 august, în Portugalia

După victoria cu Mlada Boleslav, Gigi Becali a anunțat că transfera o extremă dreapta, post pe care-l consideră deficitar. (Detalii AICI) Deși a spus că jucătorul vine de la un club din România, se pare că Gigi Becali se referea la Adi Popa, 31 de ani, potrivit Pro X. 

Mijlocașul dreapta Adi Popa mai are contract cu Reading, din Championship, până în 2020, dar englezii nu mai contează pe el și i-au spus să își caute echipă. Becali și Popa ar fi negociat revenirea acestuia la FCSB și ar fi ajuns la un acord.

Popa este la Reading din ianuarie 2017, când a fost luat de la FCSB pentru 600.000 de euro. Mijlocașul a fost împrumutat în mai multe rânduri la Al Tawoon și Ludogoreț și ar putea ajunge la FCSB în cel mai scurt timp.

Adi Popa a venit la FCSB în august 2012, de la Chiajna, și a devenit un jucător extrem de important, cucerind trei titluri de campion și contribuind la succesele din Europa League. La FCSB, Popa a jucat 210 meciuri în toate competițiile, bifând 25 de goluri. 

1.000.000 €este cota lui Adi Popa, potrivit transfermarkt

Pe acest post, FCSB îi are Dennis Man, Thierry Moutinho, Mihai Roman și mai pot juca Florin Tănase, Diogo Salomao și Floriel Coman. 

Citește și:

Gigi Becali, gluma serii după calificarea în play-off-ul Europa League » Ce a răspuns când a fost întrebat de prime

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 August 2019, 16:27

Adi Popa e bun jucator.

 •  16 August 2019, 12:17

caviar frate!

iobag
iobag  •  16 August 2019, 12:15

Salomao nu juca si in dreapta? La ce l-a mai adus?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează