INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

MM Stoica, exuberant: "N-am văzut așa ceva de când sunt eu la Steaua" + Când revine Alibec și de cine îi e frică de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 00:53

Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, a declarat după victoria cu Lazio, scor 1-0, că n-a mai văzut o asemenea atmosferă ca cea creată de cei peste 30.000 de fani ai roș-albaștrilor în această seară.

"Va fi un meci mult mai dificil pe Olimpico. Dacă am fi marcat al doilea gol mergeam cu șanse mai mari. Tocmai am vorbit cu Gigi și e foarte optimist la fel cum a fost și înaintea returului de la Plzen când ne-a zis că le dăm 3-4. Și acum a spus că dăm gol. Am demonstrat în fața acestui public fantastic. Atmosferă ca cea de azi n-a fost niciodată. N-am văzut așa ceva de când sunt eu la Steaua. Acest meci cred că e mai important decât victoria cu Chelsea.

Azi m-a impresionat agresivitatea jucătorilor noștri și că în ultimele minute noi făceam presing. În plus, jucătorii de mare valoare ca cei de la Lazio au avut probleme mari. De Dinamo mi-e teamă. Cred că vor juca împotriva noastră cu aceeași agresivitate pe care am avut-o noi azi", a declarat Mihai Stoica.

"Mă bucur mult pentru Andrei Vlad. Unii ar trebui să nu se grăbească... Vor fi și meciuri în care va greși, și meciuri în care va apăra foarte bine" Mihai Stoica

"Nu prea cred că Inzaghi s-ar fi așteptat vreodată să piardă la București, mai ales că statistica îi dădea încredere" Mihai Stoica

...despre derby-ul de duminică cu Dinamo: "Stăm și ne gândim cine va fi în apărare la Dinamo după plecarea lui Nedelcearu. Pentru mine există meciurile cu Dinamo și restul meciurilor. Sper din toată inima să câștigăm. Știu că va fi foarte greu. Mă tem de Nemec și de Nistor".

...despre accidentarea lui Denis Alibec: "Probabil în 2-3 săptămâni va reveni Alibec".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  16 Februarie 2018, 15:11

Ați jucat contra rezervelor lui Lazio!! Acolo, pe Olimpico, o să vezi tu altă atmosferă, pușcăriaș incorigibil!

126417328110567
Liviu Negrea  •  16 Februarie 2018, 14:55

Ca esti un gunoi pervers stim!Dar,cind te intorci nenorocitule la puscarie nu-l uita pe ciobanul ***,rasul Romaniei!Hai *** tu-*** barba ta de kurvet masculin!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1025138504184136
Constantin Valentin  •  16 Februarie 2018, 11:44
Postat de polistul68 pe 16 Februarie 2018, 11:26

Corect...noroc ca aseara....nu stiu cand o sa mai aibe Mimi si echipa lui....

Este o prostie ceea ce spui si norocul face parte din fotbal si de regula tine cu cei mai buni, in meciul de aseara cu STEAUA ! Orice echipa din lume fie ca se cheama Rapid, Dinamo, Craiova, Steaua, Arsenal, Bayern sau 17 Nentori Tirana are si noroc si ghinion, asa ca mai taca ti fleanca !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează