INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - DINAMO KIEV

Moment incredibil pe Arena Naţională: "Nu e normal să se întîmple acest lucru pe un stadion atît de scump!"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 decembrie 2014 23:25

Construirea Arenei Naţionale a costat aproximativ 230 de milioane de euro şi chiar dacă s-au plătit la fel de mulţi bani ca pentru construirea stadionului din Frankfurt, arena bucureşteană are structură defectuoasă.

Deşi este cel mai modern stadion din România, Arena Naţională a oferit cîteva momente neplăcute în lojele sale, acolo unde plouă, conform spuselor lui Silviu Tudor Samuilă, moderatorul de la Dolcesport.

"Nu e normal ca pe un stadion pe care s-au plătit cîteva sute de milioane de euro să plouă în lojă. Noroc că am umbrela la mine", a spus Samuilă în pauza meciului Steaua - Dinamo Kiev.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Decembrie 2014, 11:44
Postat de vladutz13 pe 12 Decembrie 2014, 00:33

Da, pica serios apa de pe acoperis... sunt fisuri in acoperis. Sa nu mai spun ca azi am observat ca toate displayurile alea uriase au deja pixeli distrusi.... la doar 3 ani, rusinos. Cred ca doar ecranele au costat vreo 10 milioane de euro.

sunt fisuri in acoperis si o sa fie si tufisuri pe ici pe colo, cu atata ploaie care vine prin fisurile alea.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Decembrie 2014, 11:43

mare scula, pe stadionul ala ploua mereu... cu prosti ca zambatul ala de samuila.

madskills
madskills  •  12 Decembrie 2014, 07:40
Postat de dtdr pe 12 Decembrie 2014, 00:11

Stie cineva cat s-a furat din aceasta suma ?

cu siguranta ca minim 50-60 de milioane. Real, la ce materiale s-au folosit, stadionul asta nu a costat mai mult de 150-160 de milioane. Nicaieri in lume de exemplu nu s-a schimbat gazonul la un stadion nou de atatea ori. Si macar daca o faceau bine, dar de fiecare data e varzaaaa. Asta in conditiile in care la noi nu au loc concerte multe ca pe Wembley.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează