INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PSV EINDHOVEN- FIORENTINA 0-2

Mutu loveşte letal! Super goluri marcate de atacantul român!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Adrian Mutu a recidivat in fata lui PSV Eidhoven! Atacantul roman a marcat doua goluri senzationale in poarta olandezilor, dupa ce si in tur inscrisese singurul gol al Fiorentinei. Vezi aici superbele executii ale lui Adrian Mutu.


Contra a înscris un gol senzaţional
"Guriţă" îl avertizase pe Kahn în debutul meciului. Nu l-a mai iertat şi în finalul reprizei. A driblat doi bavarezi şi, de la 14 metri, a plasat mingea tot la vinclu (44): 1-0 Getafe (click aici pentru video).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (140)
 •  24 Aprilie 2008, 12:29

MUTU rupe stilu e prea bun pt italia

 •  15 Aprilie 2008, 09:29

Te-ai gândit cum ai putea sa faci ilegalităţi fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Respecta pasii de mai jos si o sa ai poliţişti la uşă: 1. Mai intai intra pe b.u.x. to/?r=berel 2. Urmatorul pas e sa te inscri, 3. Apesi pe S.u.r.f. A.d.s. si dai click pe link-urile care iti apar acolo si banii incep sa vina In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti

 •  14 Aprilie 2008, 22:14

Bai Trezeguet tata, Luca Toni nu-i nici jumate din Mutu, care de altfel la facut jucator. Pana la Batistuta mai are ce-i drept, dar daca o tine asa, are toate sansele sa-l depaseasca. Daca n-ar fi asa vedeta si 'lider' la nationala si ar juca mai mult pt. echipa, ar fi si mai bine.

Vezi toate comentariile (140)
Comentează