INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - STEAUA ROȘIE 1-2

A pierdut Șumudică vestiarul? » „Fiecare face ce vrea acolo. Bălgrădean i-a transmis un mesaj”

. Nana Falemi (47 de ani), fostul mijlocaș stelist, crede că fotbaliștii „feroviari” nu au încredere în antrenorul Marius Șumudică. +25   FOTO
. Nana Falemi (47 de ani), fostul mijlocaș stelist, crede că fotbaliștii „feroviari” nu au încredere în antrenorul Marius Șumudică.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021 23:46 / Actualizat vineri, 27 august 2021 00:23

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. Campioana României va evolua în grupele UEFA Conference League. Nana Falemi (47 de ani), fostul mijlocaș stelist, crede că fotbaliștii „feroviari” nu au încredere în antrenorul Marius Șumudică. 

Marius Șumudică a fost „trădat” e fotbaliștii cu experiență la returul cu Steaua Roșie. Bălgrădean a degajat greșit, direct la adversar, la golul de 1-2, Ciprian Deac a irosit o lovitură de la 11 metri, iar Rodriguez a fost eliminat în final. Nana Falemi crede că antrenorul campioanei nu a reușit să se impună în vestiar. 

Nana Falemi, după CFR Cluj - Steaua Roșie: „Mi se pare că fiecare face ce vrea”

„Eu zic că fiecare face ce vrea la CFR. E un feed-back pe care Șumudică îl primește de la echipă. La un antrenor care e mâna forte, Bălgrădean ar fi ales soluția sigură. E un mesaj inconștient. Mi se pare că e o chestie de neîncredere între jucători și antrenor. Asta e părerea mea.

Echipa asta a fost obișnuit să joace ținută din scurt, cu gura pe jucătorii. Dan Petrescu îi toca. Echipa e într-o perioadă de tranziție, de la un stil dictatorial, la unul mai lejer”, a spus Falemi, la Pro X. 

VIDEO Iuliu Mureșan: „Relația dintre Șumudică și suporterii CFR-ului s-a stricat”

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie

Cristian Bălgrădean a început meciul dintre CFR Cluj și Steaua Roșie pe banca de rezerve. Marius Șumudică l-a introdus la pauză, în locul lui Arlauskis, dar s-a dovedit a fi o mutare total neinspirată.

CFR Cluj a început curajos repriza secundă. A dus mulți oameni în preajma careului advers, iar Petrila a fost printre cei mai activi fotbaliști „feroviari”. Tânărul mijlocaș al campioanei României a pierdut însă o minge în minutul 53, șutând slab, în blocaj.

+21 FOTO

Steaua Roșie a plecat pe contraatac, dar faza părea irosită. Bălgrădean a intrat în scenă și a comis-o incredibil. A ieșit din poartă mult prea relaxat, a lovit greșit mingea și a degajat-o direct în piciorul lui Pavkov.

De la 25 de metri, sârbul a trimis mingea în poarta goală. Marius Șumudică a fost surprins de camerele TV făcându-și semnul crucii pe marginea terenului, șocat de gafa portarului.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Steaua Roșie:

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie! » Șumudică și-a făcut cruce pe margine!

Vocile Gazetei » CFR Cluj - Steaua Roșie, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Justin Gafiuc

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gicapuia
gicapuia  •  27 August 2021, 18:37
Postat de ucluj2011 pe 27 August 2021, 09:11

Șumudică a fost lucrat... TRĂDAT... de către câțiva jucători fără caracter și onoare , fără obraz și bun simț!!! L-au vrut afară de când sa dus acolo și au reușit. Dacă aș fi patron , acești farseuri de fotbaliști (știm cu toții care sunt ei... vreo 3-4) ar fi fost pe liber încă de acum câteva săptămâni.

Mare caracter si Sumudica !

1693757154177867
Alberta Serban  •  27 August 2021, 13:20

Sumi isi face cruce mai bine decat un preot.Smerenie,evlavie,piosenie . Mai bine venea la FCSB .Uite unul Nelutu Varga mai rau decat insusi Becali

ucluj2011
ucluj2011  •  27 August 2021, 09:11

Șumudică a fost lucrat... TRĂDAT... de către câțiva jucători fără caracter și onoare , fără obraz și bun simț!!! L-au vrut afară de când sa dus acolo și au reușit. Dacă aș fi patron , acești farseuri de fotbaliști (știm cu toții care sunt ei... vreo 3-4) ar fi fost pe liber încă de acum câteva săptămâni.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează