INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Nemții de la Leipzig transformă arena înaintea partidei cu Napoli » Au ridicat un perete de 3 metri în vestiarul italienilor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 14:24

Nemții de la RB Leipzig au modificat vestiarul înaintea returului cu Napoli din Europa League, pentru ca Maurizio Sarri să poată fuma în voie.

  • Returul dintre RB Leipzig și Napoli se joacă joi, de la ora 20, și poate fi urmărit în format liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro. Leipzig s-a impus în manșa tur, scor 3-1.

Maurizio Sari, antrenorul liderului din Seria A, este recunoscut pentru viciul său. Conducerea lui Leipzig a aflat și îl va trata regește. A adăugat un perete în vestiar, transformând camera de masaj într-o încăpere în care se poate fuma. Nemții au trebuit să umble și la sistemele de securitate, dezactivând senzorii de fum.

"Sarri este un fumător înrăit, este incredibil. N-am mai văzut pe cineva care să fumeze atât în viața mea. Slavă Domnului că trebuie să se abțină în timpul meciurilor" Marek Hamsik, căpitanul lui Napoli

3 metri
lungime are peretele ridicat în vestiarul celor de la Leipzig

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează