INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PRESĂ

Nicolae Mitea a fost contactat de Ajax: "Mi-au răscolit inima! Am făcut greşeala vieţii că am plecat!"

Nicolae Mitea
Nicolae Mitea

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 12:45

Fostul atacant al lui Dinamo, Nicolae Mitea, s-a aflat în Turcia timp de 10 zile, pentru a face pregătirea de iarnă alături de Rapid Ghidighici (prima ligă din Moldova) şi pentru a-şi găsi un nou angajament, însă fără succes.

A trecut ceva timp de cînd nu a mai jucat fotbal şi patru ani de cînd s-a despărţit de Ajax, dar Nicolae Mitea (27 de ani) nu a fost uitat la Amsterdam şi a fost contactat de curînd de televiziunea clubului olandez. Postul TV a vrut să facă un reportaj care să prefaţeze întîlnirea din Europa League dintre Steaua şi Ajax.

”M-au sunat cei de la televiziunea lui Ajax să facă un reportaj cu mine. Oamenii de acolo mă respectă după atîta timp, nu m-au uitat. Înseamnă că am făcut ceva pentru clubul acesta, nu? Mi-au vorbit aşa de frumos că mi-au răscolit toate amintirile legate de Ajax. Acum, ce să fac? Am lăsat Amsterdamul şi am făcut greşeala vieţii mele. Am gîndit cu inima cînd m-am întors la Dinamo. Acum trag şi sufăr”, a declarat Mitea pentru ziarulring.ro.

Nicolae Mitea a jucat pentru Ajax Amsterdam timp de 5 sezoane şi a reuşit să cucerească cu echipa batavă un titlu (2003-2004) şi o Cupă (2006-2007).

(Valentin Melci)

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (27)
dinamir
dinamir  •  14 Februarie 2013, 23:21

greseala vietii a facuto cand s-a inhaitat cu fufa aia cu nasu mare.tonciu parca ii zice?

adi-das
adi-das  •  14 Februarie 2013, 23:08

un atrenor inteligent, il poate ajuta pe mitea sa joace iar. daca reusesti sa-l motivezi si sa-i pui in valoare punctele forte, dupa maxim 5 luni de pregatire, poate reveni.

pophki
pophki  •  14 Februarie 2013, 22:37
Postat de catalinantoneanu pe 14 Februarie 2013, 17:45

Du-te in probe la FC Costinesti, acolo au nevoie de o epava noua ca pe aia veche au taiat-o tziganii!

la epava aia din Marea Neagra au dat importanta ca se poate face bani din ea,lui Mitea ce sa i dea,prin gurä lui Tonciu!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează