INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ROSENBORG 0-3

Note rușinoase pentru stelişti după meciul de aseară » Un singur jucător al campioanei a fost la nivelul lui Rosenborg

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2015 09:22

Steaua a făcut un meci dezamăgitor în prima manşă a play-off-ului Europa League cu Rosenborg, scor 0-3, după ce la pauză scorul era alb.

Cel mai slab stelist de pe teren a fost considerat portarul Cojocaru, care a primit nota 3 din partea Gazetei. Alţi cinci fotbalişti n-au reuşit să ia note de trecere: Papp, Toşca, Guilherme, Muniru, Hamroun.

Lucian Filip a fost de departe cel mai bun jucător al lui Mirel Rădoi, fiind notat cu 7 şi fiind la nivelul jucătorilor lui Rosenborg.

note steaua rosenborg

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (36)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 August 2015, 18:03

fcdb rusinea Romaniei,fc rb mafia si echipa *** desfiintata in curand .fc rb rapid ramane prima echipa comunista a tarii,iar fcdb dinamo ramane echipa mafiei din Romania,prima care s-a demonstrat ca a facut un blat cu ceahlaul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcslbz2003
fcslbz2003  •  21 August 2015, 13:33

cred ca au luat notele 5telei din carnetul de note al lui Ratzoi..

sibelius
sibelius  •  21 August 2015, 13:30
Postat de fofoloancacurvasteauabuci pe 21 August 2015, 12:50

A fost chiar o seară frumoasă! Am fost pe stadion și am văzut ceva spectacol! Niciuna dintre echipe nu a jucat foarte bine! Este bine totuși că s-au marcat niște goluri! Acesta este unul dintre motivele pentru care marea majoritate a oamenilor merg pe stadion! Să vadă goluri cât mai multe, indiferent cine marchează! La Astra - AZ Alkmaar a fost un spectacol și mai reușit! Acolo ambele echipe au marcat! Ba chiar Astra a reușit și o răsturnare de scor! La Giurgiu a fost un spectacol frumos oferit de echipa locală! Păcat că giurgiuvenii nu sunt atât de mari iubitori de fotbal! Aș dori ca Astra să se mute la București! Deși nu sunt un suporter al lor (am ținut în trecut cu FC Național), aș merge oricând cu plăcere la meciurile lor de acasă! Pentru că aș avea ce să văd! Din păcate este singura echipă românească care a scos capul cu mândrie în lume în ultimii doi ani! Fcsb chiar dacă a făcut asta timp de 11 sezoane consecutiv nu a strălucit niciodată, așa cum au făcut-o de exemplu alte două echipe nou înființate care au ajuns acolo, Unirea Urziceni și CFR Cluj! Astra de acum joacă un fotbal frumos, un fotbal plăcut ochiului!

Unirea Urziceni a disparut, CFR dupa 3 participari in liga e in insolventa. Explicatii?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează