INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BOTOȘANI

Ordabasy - FC Botoșani, pe teren neutru? Cum prefațează Marius Croitoru duelul din Europa League + Ce spune despre posibile achiziții

FC Botoșani a încheiat pe locul 4 sezonul trecut din Liga 1
FC Botoșani a încheiat pe locul 4 sezonul trecut din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 10 august 2020 18:04 / Actualizat luni, 10 august 2020 18:37

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a dezvăluit faptul că duelul echipei sale cu Ordabasy (Kazakhstan), din turul 1 preliminar al Europa League, ar putea avea loc într-o țară neutră. 

„Singurul impediment este deplasarea, am înțeles că noi, românii, suntem interziși. Probabil intervine acel protocol prin care ei pot veni la noi sau suntem de acord cu o țară care ne este pusă la dispoziție de către UEFA. Țări precum Grecia, Ungaria și Turcia”, a declarat Croitoru în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

FC Ordabasy - FC Botoșani

FC Botoșani a evitat echipe mai tari, ca Partizan sau Lech Poznan. Dar va avea un meci complicat pe terenul lui Ordabasy, echipă cu un lot cotat la 12,4 milioane de euro. Ordabasy, antrenată de Kakhaber Tskhadadze, este acum pe 8 în Kazakhstan, cu 4 puncte în 4 meciuri. Sezonul trecut a terminat pe 3, la 4 puncte de campioana Astana.

La Ordabasy joacă May Mahlangu (32 de ani), fostul mijlocaș al lui Dinamo. 

M-am uitat la Ordabasy. Echipă bună, joacă un 3-4-3, din punct de vedere financiar este o echipă mult superioară celor din România. 

Sunt optimist, indiferent cu ce echipă cădeam, tot optimist eram. Se joacă într-o singură manșă, într-un singur meci cea mai avantajată echipă este cea mai mică din punct de vedere valoric, pentru că nu au nimic de pierdut 

- Marius Croitoru, antrenor Botoșani

Atacă Europa League fără noi achiziții

FC Botoșani va ataca calificarea în grupele Europa League fără întăriri la nivel de lot. Antrenorul Marius Croitoru a dezvăluit faptul că moldovenii nu vor aduce niciun jucător, însă este optimist și spune că nu are nevoie de transferuri.

„Achiziții, nu. M-am îndreptat către un fundaș central, ca să fiu acoperit în cazul în care Chindriș va pleca. Din câte am înțeles eu există o înțelegere doar verbală cu cei de la Mouscron. Nu știe exact dacă aceste discuții se concretizează sau nu. Dacă nu, pentru mine este un plus pentru că nu va trebui să schimb nimic din ceea ce înseamnă jocul defensiv. 

Nu vreau să aduc foarte mult, nu am de ce. Am avut o echipă care a răspuns exact la ceea ce am dorit eu. Există posibilitatea să plece jucători, aceasta ar fi o problemă pentru mine”, a declarat acesta.

Citește mai multe știri despre echipele din Liga 1:

Viitorul, la primul antrenament sub comanda lui Ruben de la Barrera » Noutățile din lotul constănțenilor

UTA, transferuri pe bandă rulantă după revenirea în Liga 1! Arădenii au adus un portar și un fundaș trecut pe la Pandurii și Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează