INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - CELTIC, DE LA ORA 20:00, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 2 ŞI SPORTRO, LIVETEXT PE GSP.RO

Partida dintre Astra şi Celtic ar putea fi amînată!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 16:53

Astra va juca în această seară împotriva lui Celtic, de la ora 20:00, în direct la televiziunile Digisport 1, Dolcesport 2 şi sportro, însă meciul poate fi văzut şi în format liveTEXT pe GSP.RO.

Din cauza condiţiilor meteo, partida ar putea să fie amînată pentru vineri la orele amiezii. Astăzi, la antrenamentul campioanei Scoţiei, ceaţa a fost foarte deasă şi vizibilitatea aproape inexistentă, anunţă Digisport.

Cei de la Astra s-au pregătit pentru orice situaţie, iar în cazul în care ceaţa va persista cu două ore înaintea startului meciului, aceştia vor da drumul pe gazon unei instalaţii speciale de încălzire, sperînd că, datorită căldurii, ceaţa se va ridica. Dacă nu, meciul va fi mutat mîine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cracker
cracker  •  06 Noiembrie 2014, 18:42

A plecat instalatorul si i-a lasat in ceata

mixmax
mixmax  •  06 Noiembrie 2014, 18:10

hahaha...abia astept sa vad "instalatia speciala" pt. ridicat ceata pe care a cumparat-o niculae. Cred ca dupa folosirea ei va fi ceata in Giurgiu pana dupa Craciun.

k-ras
k-ras  •  06 Noiembrie 2014, 18:00

Arbitrii au facut ceata ca sa il fure pe securist:))Si exclude vre-o 3 din lot ca nu au suflat sa dispara ceata!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close