INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA, MÂINE, 21:45, EUROSPORT 1, GSP.RO

Pesimism în tabăra Astrei, înaintea returului cu West Ham: "E ca și cum te pregătești să intri la Cibernetică și în ultima zi citești manualul"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 17:11

Echipa Astrei  a plecat astăzi în Anglia, pentru returul cu West Ham din play-off-ul Europa League.

Marius Șumudică a dezvăluit că nu va participa la antrenamentul echipei din această seară și crede că va fi extrem de greu ca Astra să obțină calificarea.

"Când ești în tribună se întâmplă lucruri care nu trebuie să aibă loc în viața unui antrenor, a unei echipe.

De exemplu, acum, la CFR Cluj, când am văzut că Miriuță forțează cu doi atacanți am vrut să-l bag pe Săpunaru și în minutul respectiv am luat gol, 2-1. Și atunci nu aș fi vrut să-l scot pe Nicoară, ci pe Oros. Eu astăzi nu pot să conduc antrenament, doar să mă așez pe bancă la meci. Asta îmi permite UEFA și FIFA în momentul de față.

E ca și cum te pregătești să intri la Cibernetică un an întreg și te duci în ultima zi și citești manualul. Crezi că intri? Nu! Va fi foarte greu cu West Ham! Din câte am citit prin presa din Anglia nu se schimbă foarte multe față de ultimul joc pe care l-au câștigat", a spus Marius Șumudică la plecarea în Anglia, conform Dolce Sport.

Partida retur dintre West Ham și Astra va avea loc mâine, de la ora 21:45, pe Stadionul Olimpic din Londra și va fi în direct pe Eurosport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Meciul tur s-a încheiat la egalitatea, scor 1-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  25 August 2016, 15:09
Postat de claudiupacurar pe 24 August 2016, 18:18

Sunteți siguri că domnul Sumudică a pronunțat de bună voie și nesilit de nimeni cuvântul "cibernetică" ? Nu încetează să mă uimească omul ăsta....

Ce ”manual” o fi crezand Sumi ca tre` sa citesti ca sa intri la cibernetica? Ca el tot de-astea ”manuale” ne prezinta mereu...

supereduardo10
supereduardo10  •  25 August 2016, 10:36

Cibernetica- puff ce vremuri :)) Shumi cred ca h-o..iile se freaca la ochi si cauta in trusa cu scule a lu nea jiji ;)))

travka
travka  •  24 August 2016, 19:16

Dacă jucau titularii nu mai aveați emoții din tur...luați bătaie sigur cu Payet și Ayew în atac

Vezi toate comentariile (7)
Comentează