INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  COPENHAGA - STEAUA, JOI, DE LA 20:00, DIGI, DOLCE, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Piţurcă e convins că Steaua se va califica la Copenhaga » Ce atuuri au "roş-albaştrii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 21:35

Steaua va juca joia viitoare, de la 20:00 (în direct la DigiSport, DolceSport, Pro tv şi liveTEXT pe GSP.RO) meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană. Victor Piţurcă are încredere în echipa lui Reghecampf şi enunţă atuurile pe care "roş-albaştrii" le au în faţa danezilor de la Copenhaga.

"Va fi foarte greu la Copenhaga. Ambele echipe îşi doresc calificarea. Pentru Copenhaga a fost o surpriză şi un cadou faptul că vor juca la ei acasă calificarea. Va fi un meci greu pentru ambele formaţii, dar Steaua are şanse mari să treacă de acest meci.

Steaua are jucători valoroşi, mulţi dintre ei joacă la naţională, au avut adversari mult mai dificili decît cei de la Copenhaga", a zis Piţurcă la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
plischi
plischi  •  02 Decembrie 2012, 06:52

eu unul sper sa se califice, cred ca se va califica, dar n-am atotputernicia unuia care fiind adeptul celor trei shesari unul dupa altul ESTE CONVINS ca se va califica. mare ti-e Edenul, Doamne!

coreeanu
coreeanu  •  02 Decembrie 2012, 05:44
Postat de nicco pe 01 Decembrie 2012, 23:57

Piturca este antrenor. Un antrenor nu-si da cu parerea decat dupa ce face niste analize. Unde sunt atuurile pe care acest gambler considera ca le are Steaua? "Pentru Copenhaga a fost o surpriză şi un cadou faptul că vor juca la ei acasă calificarea."De ce? Poate penru Steaua este o surpriza faptul ca, in ultima etapa, inca mai are sanse de calificare! Oricum tam-tam-ul nu-si are locul: este vorba doar de Liga Europa unde joaca echipe de la mana a 3-a (putine) pana la mana a paishpea....

Atletico Madrid, Napoli, Liverpool, Inter, Tottenham, Lyon etc. Daca astea sunt de mana a 3a care sunt alea de mana a 2a?

imperator
imperator  •  02 Decembrie 2012, 00:19
Postat de the_cezar pe 01 Decembrie 2012, 20:31

sa fie albanezii veneticii din postarea ta?

Mey rumunu din Tg Secuiesc, de ce fecut atit multa galagie ?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează