INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - VASLUI 2-2

Porumboiu visează deja la primăvara europeană: "Vreau o recoltă foarte bună şi mănoasă"

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 00:29

Rezultatul excelent de pe Olimpico, 2-2 cu Lazio, l-a multumit peste masura pe Adrian Porumboiu, care se gîndeşte deja la o posibilă calificare în primăvara europeană.

Finanţatorul echipei moldovene se plînge în continuare de imposibilitatea de a face transferuri, dar i-a felicitat pe jucătorii care au evoluat azi la Roma pentru devotament,

“E un rezultat excelent pentru noi, am jucat foarte bine şi asta e important. Am practicat un joc foarte bun 20-25 de minute din repriza a doua. Am avut o circulaţie a mingii foarte bună. Să nu uităm că am jucat împotriva unei echipe foarte bune. Acum o săptămînă a întîlnit pe Milan şi a făcut 2-2. Nenorocirea mare e că nu putem face transferurile pe care le dorim, dar avem mai bine de jumătate din echipă foarte bună. I-aţi văzut şi în meciul cu Lazio. Eu visez tot timpul la primăvară să fie recolte foarte bune şi mănoase”, a declarat Adrian Porumboiu.

Sînmărtean: Am scăpat victoria printre degete
“Este un punct bun pentru noi, am jucat foarte bine, iar acest lucru s-a văzut. Ne pare rău că am scăpat victoria printre degete. Am avut o bună oportunitate. Ne bucurăm însă şi pentru acest punct. E prea devreme să ne gîndim la o calificare în faza următoare a Ligii Europa. Mai sunt meciuri şi în fiecare încercăm să dăm totul pe teren, pentru a obţine puncte. Vom vedea la final ce va fi. În prima repriză nu am avut curaj, însă în a doua am fost mult mai determinaţi în joc şi am scos un punct mare. Echipa joacă pentru atacanţi, iar ei să-şi facă treaba”, a spus Lucian Sînmărtean.

Adailton: Nu ne-am băgat în apărare, dar Lazio este o echipă puternică
“Este un rezultat bun, echipa a jucat foarte bine. Mi-a părut rău că nu am cîştigat, am avut 2-1 şi un om în plus. Puteam să luăm cele trei puncte, dar Lazio este o echipă puternică. Suntem bucuroşi de acest rezultat. O să facem meciurile noastre în continuare. Nu ne-am băgat în apărare, am jucat, am ieşit la atac şi s-a văzut acest lucru”, a declarat Martins Adailton.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
akcent83
akcent83  •  16 Septembrie 2011, 19:56

Cufuristule...asteapa k luni va bagam si voua popushoi in rozeta...sa va aud atunci cum tzipati in ungureste :))))))))))

costibb
costibb  •  16 Septembrie 2011, 13:36

am avut noroc aseara,a scos cerne cateva mingi grele,apoi bara din ultimele minute,nu ma asteptam sa aduca vaslui vreun punct din italia,bravo baieti.

infos
infos  •  16 Septembrie 2011, 02:39
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

la mintea cufuristului o fost blat oare!? :-))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează